Reservedele til kroppen

Reservedele til Kroppen er et undervisningsforløb for elever i 7. til 10. klasse. Eleverne skal gennem en række opgaver og et besøg på en virksomhed undersøge, hvordan et hofteled fungerer, og hvordan man kan anvende 3D-teknologier til at fremstille et hofteled.

Slidgigt er en folkesygdom. Ofte er det hoften, der bliver ramt, og for nogen kan det være svært at passe sit arbejde. Løsningen kan være at udføre en operation, hvor hofteleddet udskiftes til et nyt i metal. Det kræver stort præcisionsarbejde at fremstille et hofteled, da det skal kunne holde i mange år og modstå kroppens vægt og belastning.

Undervisningsmaterialet Reservedele til Kroppen består af tre opgaver samt den obligatoriske opgave ‘Undersøg virksomheden’. I kan arbejde med enkelte opgaver eller dem alle fire i et undervisningsforløb, der inkluderer et virksomhedsbesøg. Brug forløbet i tilknytning til det fællesfaglige fokusområde ‘Teknologiens betydning for menneskers sundhed og levevilkår’.

Besøg en virksomhed undervejs i arbejdet med opgaverne. Det vil give eleverne ny inspiration til opgaveløsningen og derudover indsigt i uddannelser og karrieremuligheder i branchen. Det kræver kun, at I har arbejdet med den obligatoriske opgave ‘Undersøg virksomheden’ og én anden opgave. Kontakt os, hvis du vil have hjælp til at finde en virksomhed.

Klasse

Fag

Sted

Pris

Gratis

I samarbejde med

Viden

Fællesfaglige fokusområder

Kontakt

Andre forløb

Kontakt

Kontakt

Forretningsbetingelser

Et medlemskab kan tegnes på alle tidspunkter af året og løber kalenderåret ud. Medlemskabet fornyes automatisk ved årsskiftet, medmindre det opsiges. Fakturering af medlemsgebyret sker i 1. kvartal. Virksomheden kan på ethvert tidspunkt opsige sit medlemskab. Ved manglende betaling ophører medlemskabet automatisk. Indbetalte medlemsgebyrer tilbagebetales ikke. Ved tilmelding giver virksomheden og Naturvidenskabernes Hus hinanden gensidig tilladelse til at bruge den anden parts logoer på hjemmesider/andre medier og i andet markedsføringsmateriale.  

Ændringer i medlemskab eller kontaktoplysninger mv. bedes fremsendt til Naturvidenskabernes Hus på kontakt@nvhus.dk (OBS ny e-mail: medlem@nvhus.dk).