Find vej til Naturvidenskabernes Hus

Skal du besøge Naturvidenskabernes Hus, har du flere muligheder – også med offentlig transport. Find vejledninger her på siden til ankomst i bil, på cykel, med tog, bus eller fly. Vi glæder os til at se dig.

Adresse

Naturvidenskabernes Hus
P.E. Eriksens Vej 1
8850 Bjerringbro

Ankomst i bil

Hvis du ankommer i bil, kan du parkere lige ude foran bygningen på vores runde parkeringsplads. Vi ligger lige ved siden af Bjerringbro Gymnasium i den sydlige del af Bjerringbro.

Ankomst på cykel

Vi har cykelparkering nede ved parkeringspladsen. Den er ikke overdækket.

Ankomst med tog

Hvis du ankommer med tog til Bjerringbro, skal du beregne en gåtur på ca. 24 min afhængig af tempo. Taxa er kun en mulighed, hvis du forudbestiller. Bjerringbro Taxa har tlf. 2020 1220. Alternativt vil der indimellem være mulighed for at blive hentet af en medarbejder i Naturvidenskabernes Hus. Kontakt os på tlf. 29 71 54 08 eller kontakt@nvhus.dk. Dette gælder enkeltpersoner og ikke skoleklasser.

Ankomst med bus

Der kører busser til og fra Bjerringbro – også med stop tæt på Naturvidenskabernes Hus. Se https://www.midttrafik.dk/ for yderligere information.

Ankomst med fly

Nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, og her er der rutefly til og fra København. Fra lufthavnen til Naturvidenskabernes Hus er der en køretid på 35 minutter. Europcar har et kontor i lufthavnen, hvis der er behov for en lejebil.

Kontakt

Kontakt