Science Day

Vil du give dine elever en inspirerende dag med naturvidenskab og teknologi? Så er Science Day sikkert noget for jer. Science Day er tidligere kendt som Girls’ Day in Science, men har i år ændret navn til Science Day, hvor både drenge og piger deltager.

Med Science Day sætter vi sammen fokus på diversitet i de naturvidenskabelige og teknologiske fag. Formålet er at inspirere børn og unge uanset køn, religion, etnicitet og kultur og vise dem, hvordan en fremtid inden for naturvidenskab og teknologi kan se ud. Eleverne bliver mere motiverede og trives bedre, når fagenes teori også kobles med praksis.

Til Science Day vil eleverne besøge virksomheder, organisationer og uddannelsesinstitutioner, hvor de møder rollemodeller, deltager aktivt i virkelighedsnære workshops og får inspiration til deres fremtidige valg af uddannelse og job.

Science Day afholdes næste gang den 4. oktober 2023.

Klasse

Sted

Hos en virksomhed, organisation eller uddannelsesinstitution

Varighed

Pris

Gratis

Tilmelding

Tilmeldingen til Science Day åbner fredag den 2. juni 2023 kl. 09.00. Vi anbefaler, at du sidder klar, da vi oplever stor efterspørgsel på arrangementerne. Du tilmelder klassen ved at finde det arrangement på kortet, som I gerne vil deltage i. Vælg det korrekte klassetrin og find det område, hvor skolen eller gymnasiet ligger. Listevisning er et alternativ til Danmarkskortet, hvor du også kan se alle arrangementer.   

Filter
Reset

Undervisningsmateriale

Til Science Day hører en undervisningspakke med podcast og øvelser klar til brug før og under Science Day. Du kan som lærer sammensætte aktiviteterne efter eget ønske og bygge et undervisningsforløb op omkring diversitet i naturvidenskab og teknologi f.eks. om kønsstereotype opfattelser. Vi arbejder i øjeblikket på undervisningsmaterialet, som kan hentes her på siden efter sommerferien.

Viden

Verdensmål

I samarbejde med

Kontakt

Mere til samme klassetrin

Andre forløb

Kontakt

Kontakt

Forretningsbetingelser

Et medlemskab kan tegnes på alle tidspunkter af året og løber kalenderåret ud. Medlemskabet fornyes automatisk ved årsskiftet, medmindre det opsiges. Fakturering af medlemsgebyret sker i 1. kvartal. Virksomheden kan på ethvert tidspunkt opsige sit medlemskab. Ved manglende betaling ophører medlemskabet automatisk. Indbetalte medlemsgebyrer tilbagebetales ikke. Ved tilmelding giver virksomheden og Naturvidenskabernes Hus hinanden gensidig tilladelse til at bruge den anden parts logoer på hjemmesider/andre medier og i andet markedsføringsmateriale.  

Ændringer i medlemskab eller kontaktoplysninger mv. bedes fremsendt til Naturvidenskabernes Hus på kontakt@nvhus.dk (OBS ny e-mail: medlem@nvhus.dk).