Kernemedlem

Som kernemedlem får I en plads i Naturvidenskabernes Hus’ Erhvervspræsidium, ligesom I bliver ambassadører for et styrket samarbejde mellem skoler og virksomheder.

Kernemedlemmer i Naturvidenskabernes Hus sidder også i vores Erhvervspræsidium, som er repræsenteret i bestyrelsen. Derudover bidrager kernemedlemmer med input til udviklingen af strategiske indsatser i Naturvidenskabernes Hus.

Som ambassadør for skolevirksomhedssamarbejde er kernemedlemmer med til at tænde gnisten for de naturvidenskabelige og tekniske fag og inspirere flere børn og unge til en fremtid med STEM.

Kernemedlemmer har adgang til de samme fordele som støttemedlemmer. Derudover har I:

  • En plads i Naturvidenskabernes Hus’ Erhvervspræsidium og mulighed for at bidrage med input til strategiske indsatser
  • Mulighed for at medvirke i en opgave i Naturfagsmaraton
  • Mulighed for at deltage i kommunikationsindsatser og være medunderskriver på kronikker og debatindlæg om aktuelle dagsordener

Et kernemedlemskab koster 100.000 kr. pr. år ekskl. moms. 

Sådan bliver I medlem

Ønsker I at indgå et samarbejde med os som kernemedlem af Naturvidenskabernes Hus, beder vi jer udfylde vores formular, så vi kan registrere jeres medlemskab. Vi ser meget frem til at samarbejde med jer om sammen at tænde gnisten hos endnu flere børn og unge for de naturvidenskabelige og tekniske fag.

Koncepter

Science Day

Som virksomhed, organisation eller uddannelsesinstitution kan I være med til at slå et slag for mere diversitet i naturvidenskab og teknologi som arrangør til Science Day. I får besøg af en eller flere klasser fra grundskolen eller gymnasiet til en dag med fokus på rollemodeller, hands-on aktiviteter og viden om mangfoldighed og muligheder for uddannelse og job.

Læs mere

Virksomhedscases

I Naturvidenskabernes Hus kan I som virksomhed blive en del af vores virksomhedscases, hvor I kan inspirere unge til at vælge en naturvidenskabelig eller teknisk uddannelse.

Læs mere

Naturfags­maraton

Naturfagsmaraton er Danmarks største naturfagskonkurrence for 5. og 6. klasse, hvor 26.000 elever fra skoler fra hele landet hvert år dyster om de bedste løsninger på årets opgaver. Som virksomhed har I mulighed for at medvirke i en af opgaverne.

Læs mere

Kontakt

Jylland og Fyn
Sjælland

Kontakt

Kontakt