Lad jeres virksomhed inspirere børn og unge

Som virksomhed kan I sammen med Naturvidenskabernes Hus inspirere flere unge til at vælge de naturvidenskabelige og tekniske uddannelser til gavn for de unge, erhvervslivet og samfundet.

Der er mangel på arbejdskraft inden for de naturvidenskabelige og tekniske fag, og det arbejder vi for at ændre i Naturvidenskabernes Hus. Sammen med os kan I være med til at inspirere flere unge til at vælge uddannelse og job inden for naturvidenskab og teknologi.

Vi tilbyder forskellige medlemskaber og afhængigt af, hvilket medlemskab I vælger, kan I deltage i koncepter som Science Day, Naturfagsmaraton og gymnasieforløb.

Fælles for alle medlemskaber er, at I som medlem af Naturvidenskabernes Hus bidrager til:

  • at sikre fremtidens STEM-arbejdskraft i Danmark og skabe mere diversitet på arbejdsmarkedet
  • at skabe samspil mellem virksomhedens praksis og skolens fag og styrke børn og unges trivsel og læring
  • at skabe medarbejderstolthed og sætte fokus på employer branding og CSR


Klik videre, og læs mere om vores medlemskaber og koncepter.

Bliv medlem af Naturvidenskabernes Hus, og lad os sammen begejstre og inspirere mange flere børn og unge til en fremtid med STEM (science, technology, engineering, mathematics). Medlemskabet er en investering i fremtiden.

Interessemedlem

Naturvidenskabernes Hus' vision og mission

Kommunale indsatser

Synlighed på nvhus.dk

0 kr.

Kun muligt for virksomheder med under 1.000 medarbejdere

Læs mere

Medlemmer

Koncepter

Kontakt

Kontakt

Kontakt

Forretningsbetingelser

Et medlemskab kan tegnes på alle tidspunkter af året og løber kalenderåret ud. Medlemskabet fornyes automatisk ved årsskiftet, medmindre det opsiges. Fakturering af medlemsgebyret sker i 1. kvartal. Virksomheden kan på ethvert tidspunkt opsige sit medlemskab. Ved manglende betaling ophører medlemskabet automatisk. Indbetalte medlemsgebyrer tilbagebetales ikke. Ved tilmelding giver virksomheden og Naturvidenskabernes Hus hinanden gensidig tilladelse til at bruge den anden parts logoer på hjemmesider/andre medier og i andet markedsføringsmateriale.  

Ændringer i medlemskab eller kontaktoplysninger mv. bedes fremsendt til Naturvidenskabernes Hus på kontakt@nvhus.dk (OBS ny e-mail: medlem@nvhus.dk).