Støttemedlem

Som støttemedlem i Naturvidenskabernes Hus bidrager I til at sikre fremtidens arbejdskraft inden for naturvidenskab og teknologi og skabe mere diversitet på arbejdsmarkedet. Det gør I, når I åbner dørene for elever og inviterer til et samarbejde, der skaber samspil mellem virksomhedens praksis og skolens fag.

Som støttemedlem i Naturvidenskabernes Hus får I adgang til vores stærke koncepter inden for skolevirksomhedssamarbejde. I kan trække på stor ekspertise og erfaring, som gør det nemt og overskueligt at indgå i værdiskabende samarbejder med skoler og gymnasier.

Som støttemedlem får I blandt andet:

  • Mulighed for at deltage i stærke koncepter, som f.eks. Science Day
  • Adgang til netværksmøder og erfaringsudveksling med andre virksomheder
  • Praktisk hjælp til at få succes med skolevirksomhedssamarbejde i samarbejde med Naturvidenskabernes Hus, dvs. udarbejdelse af besøgsprogram, markedsføring, rekruttering af skoler og gymnasier, evaluering m.v.
  • Mulighed for at medvirke i en opgave i Naturfagsmaraton (en tilkøbsmulighed for 50.000 kr.)

Pris

Prisen for et støttemedlemskab i Naturvidenskabernes Hus afhænger af, hvor mange medarbejdere I har ansat. For virksomheder med under 1.000 medarbejdere er prisen 10.000 kr. pr. år ekskl. moms. For virksomheder med over 1.000 medarbejdere er prisen 25.000 kr. pr. år ekskl. moms.

Sådan bliver I medlem

Ønsker I at indgå et samarbejde med os som støttemedlem af Naturvidenskabernes Hus? Udfyld venligst vores formular, så vi kan registrere jeres medlemskab. Har I mod på mere, kan I også overveje et kernemedlemskab, som giver adgang til en række flere fordele.

Koncepter

Science Day

Som virksomhed, organisation eller uddannelsesinstitution kan I være med til at slå et slag for mere diversitet i naturvidenskab og teknologi som arrangør til Science Day. I får besøg af en eller flere klasser fra grundskolen eller gymnasiet til en dag med fokus på rollemodeller, hands-on aktiviteter og viden om mangfoldighed og muligheder for uddannelse og job.

Læs mere

Virksomhedscases

I Naturvidenskabernes Hus kan I som virksomhed blive en del af vores virksomhedscases, hvor I kan inspirere unge til at vælge en naturvidenskabelig eller teknisk uddannelse.

Læs mere

Naturfags­maraton

Naturfagsmaraton er Danmarks største naturfagskonkurrence for 5. og 6. klasse, hvor 26.000 elever fra skoler fra hele landet hvert år dyster om de bedste løsninger på årets opgaver. Som virksomhed har I mulighed for at medvirke i en af opgaverne.

Læs mere

Kontakt

Jylland og Fyn
Sjælland

Kontakt

Kontakt