Fællesfaglige Fokusområder

Leder du efter et undervisningsforløb til et af de fællesfaglige fokusområder, kan du søge inspiration i vores undervisningsforløb med opgaver klar til brug.

Undervisningsforløbene er for elever i 7. – 10. klasse og kan inkludere et besøg på en lokal virksomhed. Vi arbejder sammen med virksomheder i hele landet, som er klar til besøg. I kan også selv kontakte en virksomhed i jeres lokalområde, som I gerne vil besøge.  

Klik på et fællesfagligt fokusområde og se, hvilke forløb der knytter sig til forløbet. 

Kontakt

Kontakt

Forretningsbetingelser

Et medlemskab kan tegnes på alle tidspunkter af året og løber kalenderåret ud. Medlemskabet fornyes automatisk ved årsskiftet, medmindre det opsiges. Fakturering af medlemsgebyret sker i 1. kvartal. Virksomheden kan på ethvert tidspunkt opsige sit medlemskab. Ved manglende betaling ophører medlemskabet automatisk. Indbetalte medlemsgebyrer tilbagebetales ikke. Ved tilmelding giver virksomheden og Naturvidenskabernes Hus hinanden gensidig tilladelse til at bruge den anden parts logoer på hjemmesider/andre medier og i andet markedsføringsmateriale.  

Ændringer i medlemskab eller kontaktoplysninger mv. bedes fremsendt til Naturvidenskabernes Hus på kontakt@nvhus.dk (OBS ny e-mail: medlem@nvhus.dk).