Fællesfaglige Fokusområder

Leder du efter et undervisningsforløb til et af de fællesfaglige fokusområder, kan du søge inspiration i vores undervisningsforløb med opgaver klar til brug.

Undervisningsforløbene er for elever i 7. – 10. klasse og kan inkludere et besøg på en lokal virksomhed. Vi arbejder sammen med virksomheder i hele landet, som er klar til besøg. I kan også selv kontakte en virksomhed i jeres lokalområde, som I gerne vil besøge.  

Klik på et fællesfagligt fokusområde og se, hvilke forløb der knytter sig til forløbet. 

Fællesfaglige fokusområder

Teknologiens betydning for menneskers sundhed og levevilkår

Med et forløb til det fællesfaglige fokusområde 'Teknologiens betydning for menneskers sundhed og levevilkår' vil eleverne komme helt tæt på den teknologiske udvikling og arbejde med den betydning, teknologien har for mange områder af vores dagligdag.

Læs mere

Fællesfaglige fokusområder

Strålings indvirkning på levende organismers levevilkår

Et forløb til det fællesfaglige fokusområde Strålings indvirkning på levende organismers levevilkår introducerer eleverne til de forskellige typer stråling og deres virkning på levende organismer, samt deres gode og skadelige egenskaber.

Læs mere

Fællesfaglige fokusområder

Produktion med bæredygtig udnyttelse af naturgrundlaget

Med et forløb til det fællesfaglige fokusområde Produktion med bæredygtig udnyttelse af naturgrundlaget får eleverne en introduktion til, hvordan ny teknologi og øget bevidsthed om naturgrundlaget kan skabe mere produktion med fokus på bæredygtighed.

Læs mere

Fællesfaglige fokusområder

Den enkelte og samfundets udledning af stoffer

Med vores forløb til det fællesfaglige fokusområde Den enkelte og samfundets udledning af stoffer vil eleverne komme tæt på den grønne problemstilling: Hvordan CO2-belastningen kan sænkes og en grønnere fremtid kan opnås.

Læs mere

Kontakt

Kontakt