Få ny viden om skolevirksomhedssamarbejde

Naturvidenskabernes Hus er et videnscenter. Det betyder, at vi generer ny viden gennem kortlægning, evaluering og forskning i skolevirksomhedssamarbejde. Her på siden finder du vidensartikler, rapporter, guides, evalueringer og meget andet. Søg i søgefeltet, eller brug filtreringen, og find det, der er relevant for dig.

Kategori

Kontakt

Kontakt

Forretningsbetingelser

Et medlemskab kan tegnes på alle tidspunkter af året og løber kalenderåret ud. Medlemskabet fornyes automatisk ved årsskiftet, medmindre det opsiges. Fakturering af medlemsgebyret sker i 1. kvartal. Virksomheden kan på ethvert tidspunkt opsige sit medlemskab. Ved manglende betaling ophører medlemskabet automatisk. Indbetalte medlemsgebyrer tilbagebetales ikke. Ved tilmelding giver virksomheden og Naturvidenskabernes Hus hinanden gensidig tilladelse til at bruge den anden parts logoer på hjemmesider/andre medier og i andet markedsføringsmateriale.  

Ændringer i medlemskab eller kontaktoplysninger mv. bedes fremsendt til Naturvidenskabernes Hus på kontakt@nvhus.dk (OBS ny e-mail: medlem@nvhus.dk).