Interessemedlem

Som interessemedlem bakker I op om Naturvidenskabernes Hus’ vision og mission om, at flere unge vælger en uddannelse inden for naturvidenskab og teknologi.

Interessemedlem er et af vores tre medlemskaber i Naturvidenskabernes Hus.

Som interessemedlem bidrager I til at skabe interesse for de naturvidenskabelige og tekniske fag hos børn og unge. Derudover har I mulighed for at deltage i kommunale indsatser for skolevirksomhedssamarbejde, og I får synlighed på nvhus.dk. 

I bidrager desuden til: 

  • at sikre fremtidens arbejdskraft i Danmark og skabe mere diversitet på arbejdsmarkedet 
  • at skabe samspil mellem virksomhedens praksis og skolens fag og styrke børn og unges trivsel og læring 
  • at skabe medarbejderstolthed og sætte fokus på employer branding og CSR 

Interessemedlem gælder kun virksomheder under 1000 ansatte og koster 0,-. 

Koncepter

Kontakt

Forretningsbetingelser

Et medlemskab kan tegnes på alle tidspunkter af året og løber kalenderåret ud. Medlemskabet fornyes automatisk ved årsskiftet, medmindre det opsiges. Fakturering af medlemsgebyret sker i 1. kvartal. Virksomheden kan på ethvert tidspunkt opsige sit medlemskab. Ved manglende betaling ophører medlemskabet automatisk. Indbetalte medlemsgebyrer tilbagebetales ikke. Ved tilmelding giver virksomheden og Naturvidenskabernes Hus hinanden gensidig tilladelse til at bruge den anden parts logoer på hjemmesider/andre medier og i andet markedsføringsmateriale.  

Ændringer i medlemskab eller kontaktoplysninger mv. bedes fremsendt til Naturvidenskabernes Hus på kontakt@nvhus.dk (OBS ny e-mail: medlem@nvhus.dk). 

Kontakt

Kontakt