Interessemedlem

Som interessemedlem bakker I op om Naturvidenskabernes Hus’ vision og mission om, at flere unge vælger en uddannelse inden for naturvidenskab og teknologi.

Interessemedlem er et af vores tre medlemskaber i Naturvidenskabernes Hus.

Som interessemedlem bidrager I til at skabe interesse for de naturvidenskabelige og tekniske fag hos børn og unge. Det gør I, når I bakker op om Naturvidenskabernes Hus’ arbejde med at skabe samspil mellem virksomheders praksis og skolens fag og styrke børn og unges trivsel og læring.

Derudover har I mulighed for at deltage i kommunale indsatser for skolevirksomhedssamarbejde, og I får synlighed på nvhus.dk. 

Interessemedlemskab er muligt for virksomheder under 1000 ansatte og koster 0,-. 

Sådan bliver I medlem

Ønsker I at blive interessemedlem af Naturvidenskabernes Hus? Udfyld venligst vores formular, så vi kan registrere jeres medlemskab. Har I mod på mere, kan I også overveje et støttemedlemskab, som giver adgang til en række flere fordele. 

Koncepter

Science Day

Som virksomhed, organisation eller uddannelsesinstitution kan I være med til at slå et slag for mere diversitet i naturvidenskab og teknologi som arrangør til Science Day. I får besøg af en eller flere klasser fra grundskolen eller gymnasiet til en dag med fokus på rollemodeller, hands-on aktiviteter og viden om mangfoldighed og muligheder for uddannelse og job.

Læs mere

Virksomhedscases

I Naturvidenskabernes Hus kan I som virksomhed blive en del af vores virksomhedscases, hvor I kan inspirere unge til at vælge en naturvidenskabelig eller tekniske uddannelse.

Læs mere

Naturfags­maraton

Naturfagsmaraton er et undervisningsforløb med en lokal konkurrencedag for 5. og 6. klasser. Op mod 26.000 elever fordelt på over halvdelen af landets kommuner deltager i Naturfagsmaraton. Som virksomhed har I mulighed for at medvirke i en af opgaverne.

Læs mere

Kontakt

Jylland og Fyn
Sjælland

Kontakt

Kontakt