Interessemedlem

Som interessemedlem bakker I op om Naturvidenskabernes Hus’ vision og mission om, at flere unge vælger en uddannelse inden for naturvidenskab og teknologi.

Interessemedlem er et af vores tre medlemskaber i Naturvidenskabernes Hus.

Som interessemedlem bidrager I til at skabe interesse for de naturvidenskabelige og tekniske fag hos børn og unge. Det gør I, når I bakker op om Naturvidenskabernes Hus’ arbejde med at skabe samspil mellem virksomheders praksis og skolens fag og styrke børn og unges trivsel og læring.

Derudover har I mulighed for at deltage i kommunale indsatser for skolevirksomhedssamarbejde, og I får synlighed på nvhus.dk. 

Interessemedlemskab er muligt for virksomheder under 1000 ansatte og koster 0,-. 

Sådan bliver I medlem

Ønsker I at blive interessemedlem af Naturvidenskabernes Hus? Udfyld venligst vores formular, så vi kan registrere jeres medlemskab. Har I mod på mere, kan I også overveje et støttemedlemskab, som giver adgang til en række flere fordele. 

Koncepter

Science Day

Som virksomhed, organisation eller uddannelsesinstitution kan I være med til at slå et slag for mere diversitet i naturvidenskab og teknologi som arrangør til Science Day. I får besøg af en eller flere klasser fra grundskolen eller gymnasiet til en dag med fokus på rollemodeller, hands-on aktiviteter og viden om mangfoldighed og muligheder for uddannelse og job.

Læs mere

Virksomhedscases

I Naturvidenskabernes Hus kan I som virksomhed blive en del af vores virksomhedscases, hvor I kan inspirere unge til at vælge en naturvidenskabelig eller teknisk uddannelse.

Læs mere

Naturfags­maraton

Naturfagsmaraton er Danmarks største naturfagskonkurrence for 5. og 6. klasse, hvor 26.000 elever fra skoler fra hele landet hvert år dyster om de bedste løsninger på årets opgaver. Som virksomhed har I mulighed for at medvirke i en af opgaverne.

Læs mere

Kontakt

Jylland og Fyn
Sjælland

Kontakt

Kontakt