Presserum

Velkommen til Naturvidenskabernes Hus’ presserum. Vi ønsker åbenhed og en god dialog med pressen. Kontakt os meget gerne, hvis du mangler en kommentar, oplysninger eller andet, som vi kan hjælpe dig med. Her i presserummet kan du finde pressefotos, logo og designguide. Det er også her, at du finder kontaktoplysninger til vores eksperter.

Pressemeddelelser

Vi udsender pressemeddelelser på VIA Ritzau.

Logopakke og designguide

Her kan du downloade Naturvidenskabernes Hus’ logo til brug digitalt og trykt. Logoet må ikke anvendes i trykte medier uden forudgående aftale med Naturvidenskabernes Hus. Kontakt kommunikationskonsulent Marie Mørk Andersen.

Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål til kommunikation og presse. Alle pressehenvendelser rettes til kommunikationschef Rikke May Jensen. Henvendelser vedrørende logo og designguide rettes til kommunikationskonsulent Marie Mørk Andersen.

Kontakt en ekspert

Vores eksperter udtaler sig gerne i forbindelse med artikler og indslag om STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics), diversitet, praksisfaglighed, teknologiforståelse og didaktik – og ved optag på de naturvidenskabelige og tekniske uddannelser. Kontakt kommunikationschef Rikke May Jensen for yderligere information.

Seneste pressemeddelelser

Følg os på

Kontakt

Kontakt