Personvogns­mekaniker

Eleverne skal en tur på værkstedet, når de skal undersøge og udskifte reservedele på en af de vigtigste dele på en bil, nemlig bremsesystemet. Eleverne skal også fejlfinde og reparere et trailerlys. Opgaven er for elever i 7. – 10. klasse.

Arbejdet som personvognsmekaniker handler om teknik og elektronik på køretøjer. Uddannelsen til personvognsmekaniker giver et stort kendskab til den teknologi, der bruges ved reparation af moderne køretøjer.

Som mekaniker kommer du til at arbejde med fejlfinding, reparation og justering af motorer samt bremser, koblinger og styretøj på blandt andet personbiler. Du kommer også til at vejlede kunder om økonomi, sikkerhed og kvalitet i forbindelse med reparationer og servicearbejde. Du bliver en ekspert på dit felt.

I opgaven skal eleverne en tur på værkstedet, når de skal undersøge og udskifte reservedele til en af de vigtigste dele på en bil, nemlig bremsesystemet. Danskerne er vilde med at køre med trailer, og derfor skal personvognsmekanikeren ofte fejlfinde og reparere på trailere. I opgaven er det trailerlyset, som eleverne skal fejlfinde på og reparere.

På videoen møder i Christian, der arbejder som personvognsmekaniker. Han giver gode råd til, hvordan I løser opgaven.

Klasse

Fag

Sted

I samarbejde med

Viden

Kontakt

Mere til samme klassetrin

Andre forløb

Kontakt

Kontakt

Forretningsbetingelser

Et medlemskab kan tegnes på alle tidspunkter af året og løber kalenderåret ud. Medlemskabet fornyes automatisk ved årsskiftet, medmindre det opsiges. Fakturering af medlemsgebyret sker i 1. kvartal. Virksomheden kan på ethvert tidspunkt opsige sit medlemskab. Ved manglende betaling ophører medlemskabet automatisk. Indbetalte medlemsgebyrer tilbagebetales ikke. Ved tilmelding giver virksomheden og Naturvidenskabernes Hus hinanden gensidig tilladelse til at bruge den anden parts logoer på hjemmesider/andre medier og i andet markedsføringsmateriale.  

Ændringer i medlemskab eller kontaktoplysninger mv. bedes fremsendt til Naturvidenskabernes Hus på kontakt@nvhus.dk (OBS ny e-mail: medlem@nvhus.dk).