Mur med bolden

Mur med Bolden er et undervisningsforløb til elever i 6. til 8. klasse, hvor eleverne gennem en række opgaver og et besøg på en virksomhed skal undersøge fremtidens mønstre i murværk og designe deres egen løsning til en boldmur i skolegården.

Vi ser mure over alt. Vi kender mure fra vores huse, som skal kunne holde til vind og vejr og gerne i flere hundrede år. Men mure kan også holde mennesker adskilt, som Berlinmuren eller den mur, som Donald Trump vil opføre mellem Mexico og USA. Uanset formål skal mure være solide, men samtidig helst også flotte at se på.

Undervisningsmaterialet Mur med Bolden består af tre sammenhængende opgaver foruden den obligatoriske opgave ‘Undersøg virksomheden’.

Optimer elevernes læring ved at besøge en virksomhed undervejs i forløbet. Det vil give eleverne inspiration udefra til arbejdet med deres opgaver, ligesom de vil få indsigt i mulighederne for uddannelse og karriere i branchen. Det kræver kun, at I arbejder med den obligatoriske opgave ‘Undersøg virksomheden’ og én anden opgave. Kontakt os, hvis du vil have hjælp til at finde en virksomhed.

Klasse

Fag

Sted

Pris

Gratis

I samarbejde med

Viden

Kontakt

Mere til samme klassetrin

Andre forløb

Kontakt

Kontakt

Forretningsbetingelser

Et medlemskab kan tegnes på alle tidspunkter af året og løber kalenderåret ud. Medlemskabet fornyes automatisk ved årsskiftet, medmindre det opsiges. Fakturering af medlemsgebyret sker i 1. kvartal. Virksomheden kan på ethvert tidspunkt opsige sit medlemskab. Ved manglende betaling ophører medlemskabet automatisk. Indbetalte medlemsgebyrer tilbagebetales ikke. Ved tilmelding giver virksomheden og Naturvidenskabernes Hus hinanden gensidig tilladelse til at bruge den anden parts logoer på hjemmesider/andre medier og i andet markedsføringsmateriale.  

Ændringer i medlemskab eller kontaktoplysninger mv. bedes fremsendt til Naturvidenskabernes Hus på kontakt@nvhus.dk (OBS ny e-mail: medlem@nvhus.dk).