Mur med bolden

Eleverne skal gennem en række opgaver og et besøg på en virksomhed undersøge fremtidens mønstre i murværk og designe deres egen løsning til en boldmur i skolegården.

Vi ser mure over alt. Vi kender mure fra vores huse, som skal kunne holde til vind og vejr og gerne i flere hundrede år. Men mure kan også holde mennesker adskilt, som Berlinmuren eller den mur, som Donald Trump vil opføre mellem Mexico og USA. Uanset formål skal mure være solide, men samtidig helst også flotte at se på.

Undervisningsmaterialet Mur med Bolden består af tre sammenhængende opgaver foruden den obligatoriske opgave ‘Undersøg virksomheden’.

Optimer elevernes læring ved at besøge en virksomhed undervejs i forløbet. Det vil give eleverne inspiration udefra til arbejdet med deres opgaver, ligesom de vil få indsigt i mulighederne for uddannelse og karriere i branchen. Det kræver kun, at I arbejder med den obligatoriske opgave ‘Undersøg virksomheden’ og én anden opgave. Kontakt os, hvis du vil have hjælp til at finde en virksomhed.

Klasse

6. klasse, 7. klasse, 8. klasse

Fag

Matematik, Håndværk og design, Uddannelse og job

Sted

På skolen, Hos en virksomhed

Pris

Gratis

I samarbejde med

Viden

Kontakt

Mere til samme klassetrin

Science Day

Besøg en virksomhed, organisation eller uddannelsesinstitution til Science Day. Science Day inspirerer alle elever uanset køn, religion, etnicitet og kultur til en fremtid med naturvidenskab og teknologi.

Læs mere

Andre forløb

Kontakt

Kontakt