Byg bæredygtigt

Byg Bæredygtigt er et undervisningsforløb for elever i 7. til 10. klasse, hvor eleverne gennem en række opgaver og et besøg på en virksomhed skal undersøge fremtidens bæredygtige byggetrends.

Alle taler om bæredygtighed, og hvordan vi kan mindske vores klimafodspor ved at spise mindre kød, flyve mindre, genbruge mere og fokusere på grøn energi. Byggebranchen er en indflydelsesrig spiller, når det gælder om at løfte ansvaret i klimaindsatsen. De deltager aktivt i at fremme FN’s 17 verdensmål om bæredygtig udvikling.

Undervisningsmaterialet Byg Bæredygtigt består af tre opgaver foruden den obligatoriske opgave ‘Undersøg virksomheden’. Opgaverne kan I arbejde med enkeltvis eller i et samlet undervisningsforløb f.eks. i tilknytning til det fællesfaglige fokusområde ‘Produktion med bæredygtig udnyttelse af naturgrundlaget’.

Giv eleverne inspiration til deres arbejde med opgaverne med et virksomhedsbesøg, som naturligt bør indgå i forløbet. Her vil eleverne desuden blive klogere på uddannelser og karrieremuligheder i branchen. Besøget kræver kun, at I arbejder med den obligatoriske opgave ‘Undersøg virksomheden’ og én af de andre opgaver. Kontakt os, hvis du vil have hjælp til at finde en virksomhed.

Verdensmål

Klasse

Fag

Sted

Pris

Gratis

I samarbejde med

Viden

Fællesfaglige fokusområder

Kontakt

Mere til samme klassetrin

Andre forløb

Kontakt

Kontakt

Forretningsbetingelser

Et medlemskab kan tegnes på alle tidspunkter af året og løber kalenderåret ud. Medlemskabet fornyes automatisk ved årsskiftet, medmindre det opsiges. Fakturering af medlemsgebyret sker i 1. kvartal. Virksomheden kan på ethvert tidspunkt opsige sit medlemskab. Ved manglende betaling ophører medlemskabet automatisk. Indbetalte medlemsgebyrer tilbagebetales ikke. Ved tilmelding giver virksomheden og Naturvidenskabernes Hus hinanden gensidig tilladelse til at bruge den anden parts logoer på hjemmesider/andre medier og i andet markedsføringsmateriale.  

Ændringer i medlemskab eller kontaktoplysninger mv. bedes fremsendt til Naturvidenskabernes Hus på kontakt@nvhus.dk (OBS ny e-mail: medlem@nvhus.dk).