Science Day hos BEUMER Group

Har du nogensinde overvejet, hvordan din kufferts rejse er fra check-in-skranken til ankomsthallen på din feriedestination?

2. oktober 2024

09:00 - 14:00

BEUMER Group
P. O. Pedersens Vej 10
8200 Aarhus N

Pris

Gratis

Tilmeldingsfrist

1. september 2024

Fuldt booket

Til Science Day hos BEUMER Group vil I møde nogle af vores medarbejdere, som arbejder med baggagehåndteringssystemer til lufthavne over hele verden. I vil hos os selv få mulighed for at prøve kræfter med at designe jeres eget system og få sparring i, hvad der skal tænkes ind i et sådant projekt. Vi skal også snakke om veje og omveje til uddannelse og job, og hvad en teknisk uddannelse inden for bl.a. el-, maskin- eller softwareingeniørfaget kan føre til.

Program

Velkommen til BEUMER og intro til de tilstedeværende
Præsentation af BEUMER Group
Workshop 1: Tegn jeres egen lufthavn
Rundvisning i Test & Demo
Frokost
Workshop 2: Quiz om roller (uddannelsesfokus)
Opsamling, evaluering og tak for i dag

Aktiviteter

Workshop 1:

Tegn din egen lufthavn
Eleverne får mulighed for at skitsere deres egen lufthavn og igennem løbende feedback at tilpasse den til de mange krav, vi hos BEUMER møder i vores projekter. Eleverne vil starte fra “bunden”, uden hjælp og vi vil derefter langsomt pege dem i den rigtige retning for til sidste at få en bedømmelse af én af vores ledere inden for området.

Workshop 2:

Hvad kan jeg blive?
Via bl.a. en quiz og åben dialog ønsker vi at fortælle mere om de veje og uddannelser, som kunne føre til et spændende job hos BEUMER Group. Dette gælder både de føromtalte tekniske, men også andre veje inden for bl.a. Supply Chain, Finans og HR.

Vigtig information

  • BEUMER Group serverer frokost

Forberedelse

Det kræver forberedelse hjemme på skolen at deltage i Science Day. Forberedelsen består af følgende aktiviteter:

  1. Kontakt BEUMER Group i god tid inden Science Day. Det er vigtigt, at I taler sammen inden besøget og afstemmer forventninger til hinanden og dagen, ligesom der kan være praktiske detaljer, som skal på plads. Du finder kontaktoplysningerne i den e-mail, som du modtog, da du tilmeldte klassen Science Day.
  2. Brug denne undervisningspakke som forberedelse til Science Day. Undervisningspakken indeholder øvelser og oplæg til diskussion på klassen. Afsæt to lektioner i uge 39 eller 40 – før Science Day. Undervisningspakken indeholder også podcastserien ‘Min vej’, hvor fire unge fortæller om deres veje og omveje til uddannelse og job. Inddrager du podcastserien, skal du afsætte mere end to lektioner.
  3. Læs om pakkesortering her
  4. Læs om bagagehåndtering her
  5. Se denne film om bagagehåndtering i San Francisco International Airport

Se denne film om pakkesortering ved UK Mail’s National Hub

I samarbejde med

Viden

Verdensmål

Undervisning

Science Day

Besøg en virksomhed, organisation eller uddannelsesinstitution til Science Day. Science Day inspirerer alle elever uanset køn, religion, etnicitet og kultur til en fremtid med naturvidenskab og teknologi.

Læs mere

Kontakt

Kontakt

Kontakt