Frederik (Medium)

Frederik Würtz Sørensen

Underviser

  • Pilot ved Naturfagsmaraton

Frederik er ansigtet udadtil, når Danmarks største naturfagskonkurrence, Naturfagsmaraton, indtager landets haller. Frederik har en bachelorgrad i fysik, og har benyttet adskillige arbejdsmæssige lejligheder til at formidle naturvidenskab for unge som gamle. Derudover er der overhængende fare for at støde på Frederik i landets klatrehaller.

Kontakt

Kontakt

Forretningsbetingelser

Et medlemskab kan tegnes på alle tidspunkter af året og løber kalenderåret ud. Medlemskabet fornyes automatisk ved årsskiftet, medmindre det opsiges. Fakturering af medlemsgebyret sker i 1. kvartal. Virksomheden kan på ethvert tidspunkt opsige sit medlemskab. Ved manglende betaling ophører medlemskabet automatisk. Indbetalte medlemsgebyrer tilbagebetales ikke. Ved tilmelding giver virksomheden og Naturvidenskabernes Hus hinanden gensidig tilladelse til at bruge den anden parts logoer på hjemmesider/andre medier og i andet markedsføringsmateriale.  

Ændringer i medlemskab eller kontaktoplysninger mv. bedes fremsendt til Naturvidenskabernes Hus på kontakt@nvhus.dk (OBS ny e-mail: medlem@nvhus.dk).