nele

Nele Loftlund Lilholm

Udviklingskonsulent

  • Udvikling af opgaver til Naturfagsmaraton
  • Ansvarlig for Naturfagsmaraton lærerkursus
  • Ansvarlig for samarbejde med læreruddannelserne
  • Ansvarlig for Science Day i Naturvidenskabernes Hus

Nele er uddannet folkeskolelærer og har en kandidat i Generel Pædagogik fra Aarhus Universitet med fokus på teknologiforståelse, motivations- og interesseteorier. Nele elsker at forkæle sine høns og vandre i naturen. Nele har vandret Caminoen, og hun vinterbader meget gerne, når hun ikke hækler og lægger puslespil.

Kontakt

Kontakt

Forretningsbetingelser

Et medlemskab kan tegnes på alle tidspunkter af året og løber kalenderåret ud. Medlemskabet fornyes automatisk ved årsskiftet, medmindre det opsiges. Fakturering af medlemsgebyret sker i 1. kvartal. Virksomheden kan på ethvert tidspunkt opsige sit medlemskab. Ved manglende betaling ophører medlemskabet automatisk. Indbetalte medlemsgebyrer tilbagebetales ikke. Ved tilmelding giver virksomheden og Naturvidenskabernes Hus hinanden gensidig tilladelse til at bruge den anden parts logoer på hjemmesider/andre medier og i andet markedsføringsmateriale.  

Ændringer i medlemskab eller kontaktoplysninger mv. bedes fremsendt til Naturvidenskabernes Hus på kontakt@nvhus.dk (OBS ny e-mail: medlem@nvhus.dk).