Laila Kjølby (Medium)

Laila Kjølby Jacobsen

Underviser

  • Formidler besøg i Naturvidenskabernes Hus
  • Ansvarlig for frivillige i Naturvidenskabernes Hus
  • Ansvarlig for Naturvidenskabernes Hus’ laboratorie

Når grundskoler og daginstitutioner besøger Naturvidenskabernes Hus, møder de Laila. Laila er uddannet folkeskolelærer med linjefag i fysik/kemi og biologi – og er i fuld gang med en diplomuddannelse som naturfagsvejleder. Laila opholder sig gerne i naturen og er som regel i gang med diverse gør-det-selv-projekter i hus og have.

Kontakt

Kontakt

Forretningsbetingelser

Et medlemskab kan tegnes på alle tidspunkter af året og løber kalenderåret ud. Medlemskabet fornyes automatisk ved årsskiftet, medmindre det opsiges. Fakturering af medlemsgebyret sker i 1. kvartal. Virksomheden kan på ethvert tidspunkt opsige sit medlemskab. Ved manglende betaling ophører medlemskabet automatisk. Indbetalte medlemsgebyrer tilbagebetales ikke. Ved tilmelding giver virksomheden og Naturvidenskabernes Hus hinanden gensidig tilladelse til at bruge den anden parts logoer på hjemmesider/andre medier og i andet markedsføringsmateriale.  

Ændringer i medlemskab eller kontaktoplysninger mv. bedes fremsendt til Naturvidenskabernes Hus på kontakt@nvhus.dk (OBS ny e-mail: medlem@nvhus.dk).