Dit lokale lydmiljø

Eleverne skal undersøge, hvordan lydmiljøet er i løbet af deres egen hverdag. Forløbet foregår i samarbejde med Eriksholm Research Centre.

Hvordan er lydmiljøet i løbet af din egen hverdag? Det skal du sammen med dine gymnasieelever undersøge i vores virksomhedscase i samarbejde med Eriksholm Research Centre. Virksomhedscasen starter med et besøg hos Eriksholm Research Centre i Helsingør, hvor medarbejdere præsenterer virksomheden og casen. Eleverne låner herefter udstyr med hjem, som de kan bruge til at lave test og forsøg med på gymnasiet. Undervejs i forløbet vil der være mulighed for en virtuel spørgetime. Afslutningsvis skal eleverne hjemme på gymnasiet præsentere deres projekter og løsningsforslag for medarbejdere fra Eriksholm Research Centre, der vil give feedback på projekterne.

Om samarbejdet

Virksomhedscasen er et samarbejde med en virksomhed. Samarbejdet foregår efter en model med syv faser, som alle er fleksible og kan tilpasses individuelle læreplaner og ønsker. Tidsrammen aftaler du sammen med virksomheden og Naturvidenskabernes Hus.

Læs om virksomhedscasens faser

Verdensmål

Klasse

Gymnasier

Fag

Fysik, NF-geografi, Matematik, Teknologi

Landsdel

Hovedstaden

Tid

Aftales i samarbejde med lærer og virksomhed

Pris

Gratis

I samarbejde med

Kontakt

Mere til samme klassetrin

Fremtidssikring af polyurethan

Eleverne skal undersøge, hvordan kan man gøre livsforløbet for plastmaterialet polyurethan mere cirkulært, og dermed sikre tilstrækkelig mængde af det uundværlige materiale uden at påvirke klimaet unødigt. Forløbet foregår i samarbejde med PLIXXENT.

Læs mere

En ny indpakning

Eleverne skal undersøge, hvordan de kan optimere materialeskiftet i indpakningen af Coloplast-produkter. Forløbet foregår i samarbejde med Coloplast.

Læs mere

Andre forløb

Kontakt

Kontakt