Dit lokale lydmiljø

Eleverne skal undersøge, hvordan lydmiljøet er i løbet af deres egen hverdag. Forløbet foregår i samarbejde med Eriksholm Research Centre.

Hvordan er lydmiljøet i løbet af din egen hverdag? Det skal du sammen med dine gymnasieelever undersøge i vores virksomhedscase i samarbejde med Eriksholm Research Centre. Virksomhedscasen starter med et besøg hos Eriksholm Research Centre i Helsingør, hvor medarbejdere præsenterer virksomheden og casen. Eleverne låner herefter udstyr med hjem, som de kan bruge til at lave test og forsøg med på gymnasiet. Undervejs i forløbet vil der være mulighed for en virtuel spørgetime. Afslutningsvis skal eleverne hjemme på gymnasiet præsentere deres projekter og løsningsforslag for medarbejdere fra Eriksholm Research Centre, der vil give feedback på projekterne.

Om samarbejdet

Virksomhedscasen er et samarbejde med en virksomhed. Samarbejdet foregår efter en model med syv faser, som alle er fleksible og kan tilpasses individuelle læreplaner og ønsker. Tidsrammen aftaler du sammen med virksomheden og Naturvidenskabernes Hus.

Læs om virksomhedscasens faser

Verdensmål

Klasse

Gymnasier

Fag

Fysik, NF-geografi, Matematik, Teknologi

Landsdel

Hovedstaden

Pris

Gratis

I samarbejde med

Tilmelding

Skriv til os, hvis du vil deltage i vores tilbud.

Kontakt

Mere til samme klassetrin

Science Day

Vil du give dine elever en inspirerende dag med naturvidenskab og teknologi? Så er Science Day sikkert noget for jer. Science Day er tidligere kendt som Girls’ Day in Science, men har i år ændret navn til Science Day, hvor både drenge og piger deltager.

Læs mere

Andre forløb

Kontakt

Kontakt