Science Day hos Bang & Olufsen

Hvordan kombinerer B&O god lyd, ikonisk design og lækre materialer på den mest bæredygtige måde? Arrangementet er henvendt til 2. og 3.g

2. oktober 2024

09:00 - 15:00

Bang & Olufsen
Bang & Olufsen Allé 1
7600 Struer

Pris

Gratis

Tilmeldingsfrist

1. september 2024

Fuldt booket

Hos B&O vil I gennem forskellige praktiske workshops snuse til en række områder, som definerer, hvem vi er som virksomhed. I vil møde nogle ekstremt engagerede medarbejdere, som glæder sig til at byde dig indenfor i deres arbejdsunivers. Vi garanterer en sjov og inspirerende dag – naturligvis tilsat god lyd!

Bemærk at arrangementet kun er henvendt til 2. og 3.g

Program

Velkommen til Bang & Olufsen – herunder kort præsentation af virksomheden
Fra koncept til produkt!Eksempler på, hvorledes Bang & Olufsen udvikler nye produkter
Introduktion til workshops og værterne Gruppen deles i tre mindre hold, som de kommende timer vil rotere mellem de tre forskellige workshops (ca. 1 time pr. workshop): - Akustikworkshop - Mekanikworkshop - Aluminiumsworkshop
Frokost
Workshops fortsætter
Beohome demonstration
Evaluering af dagen og kage. Tak for i dag

Aktiviteter

Workshop 1

Lyd/akustik

Fokus her er den gode og præcise lyd, så I skal sammen med nogle af vores akustikingeniører blandt andet evaluere højttalere i vores specialindrettede lytterum – dvs. for en dag være en del af B&O’s lyttepanel. I vil ligeledes opleve, hvorledes vi tester headphones i vores lyddøde rum.

Workshop 2

Mekanik

I skal sammen med vores mekanikingeniører skille et produkt ad og samle det igen, hvor I blandt andet tilfører jeres egne designpræferencer. Vi skal beskæftige os med modularitet og fleksibilitet, både hvad angår design og de teknologiske løsninger, så vi blandt andet kan sikre, at produktet kan have en lang levetid.

Workshop 3

Aluminium

I besøger Fabrik 5, som er specialiseret og verdensførende inden for produktion af aluminiumsemner. En produktion som sker i tæt samarbejde med designerne. Oplev de mange processer i fabrikken og vær med til at evaluere nye overflader og farver.

Vi slutter dagen af inde i Beohome – et fuldt funktionsdygtigt SmartHome med alt, hvad dertil hører!

Vigtig information

  • Bang & Olufsen serverer frokost.

Forberedelse

Det kræver forberedelse hjemme på skolen at deltage i Science Day. Forberedelsen består af følgende aktiviteter:

  1. Kontakt Bang & Olufsen i god tid inden Science Day. Det er vigtigt, at I taler sammen inden besøget og afstemmer forventninger til hinanden og dagen, ligesom der kan være praktiske detaljer, som skal på plads. Du finder kontaktoplysningerne i den e-mail, som du modtog, da du tilmeldte klassen Science Day.
  2. Brug denne undervisningspakke som forberedelse til Science Day. Undervisningspakken indeholder øvelser og oplæg til diskussion på klassen. Afsæt to lektioner i uge 39 eller 40 – før Science Day. Undervisningspakken indeholder også podcastserien ‘Min vej’, hvor fire unge fortæller om deres veje og omveje til uddannelse og job. Inddrager du podcastserien, skal du afsætte mere end to lektioner.

I samarbejde med

Viden

Verdensmål

Undervisning

Science Day

Besøg en virksomhed, organisation eller uddannelsesinstitution til Science Day. Science Day inspirerer alle elever uanset køn, religion, etnicitet og kultur til en fremtid med naturvidenskab og teknologi.

Læs mere

Kontakt

Kontakt

Kontakt