Science Day hos Alfa Laval Kolding

Er du nysgerrig efter, hvordan madvarer, drikkelse og personlig pleje blandes for at få den rigtige struktur i hygiejniske processer? Hos Alfa Laval vil I få en forsmag på, hvordan vi arbejder med design og udvikling af produkter til hygiejneindustrien.

2. oktober 2024

09:00 - 14:00

Alfa Laval
Albuen 31
6000 Kolding

Pris

Gratis

Tilmeldingsfrist

1. september 2024

Fuldt booket

Til Science Day hos Alfa Laval Kolding vil I møde nogle af vores medarbejdere, som arbejder med blandt andet design og udvikling af produkter til hygiejneindustrien. Gennem workshops og praktiske opgaver får I en forsmag på, hvordan vi arbejder med personlig pleje og hygiejniske processer. Vi skal også snakke om veje og omveje til uddannelse og job, og hvad en uddannelse inden for teknologi kan føre til.

Program

Velkommen til Alfa Laval Kolding
Karriereoplæg: Mød medarbejderne hos Alfa Laval Kolding
Workshop: Produktudvikling
Frokost og snak med medarbejdere
Rundvisning i Alfa Laval Kolding
Pause
Q & A
Evaluering og tak for i dag

Aktiviteter

Workshop

Produktudvikling

Eleverne får ved denne workshop et indblik i, hvordan vores udviklingsafdeling arbejder til hverdag.

Vigtig information

  • Alfa Laval serverer frokost

Forberedelse

Det kræver forberedelse hjemme på skolen at deltage i Science Day. Forberedelsen består af følgende aktiviteter:

  1. Kontakt Alfa Laval i god tid inden Science Day. Det er vigtigt, at I taler sammen inden besøget og afstemmer forventninger til hinanden og dagen, ligesom der kan være praktiske detaljer, som skal på plads. Du finder kontaktoplysningerne i den e-mail, som du modtog, da du tilmeldte klassen Science Day.
  2. Brug denne undervisningspakke som forberedelse til Science Day. Undervisningspakken indeholder øvelser og oplæg til diskussion på klassen. Afsæt to lektioner i uge 39 eller 40 – før Science Day. Undervisningspakken indeholder også podcastserien ‘Min vej’, hvor fire unge fortæller om deres veje og omveje til uddannelse og job. Inddrager du podcastserien, skal du afsætte mere end to lektioner.
  3. Se filmene på denne side og bliv klogere på Alfa Laval

I samarbejde med

Viden

Verdensmål

Undervisning

Science Day

Besøg en virksomhed, organisation eller uddannelsesinstitution til Science Day. Science Day inspirerer alle elever uanset køn, religion, etnicitet og kultur til en fremtid med naturvidenskab og teknologi.

Læs mere

Kontakt

Kontakt

Kontakt