Teknologiens betydning for menneskers sundhed og levevilkår

Med et forløb til det fællesfaglige fokusområde 'Teknologiens betydning for menneskers sundhed og levevilkår' vil eleverne komme helt tæt på den teknologiske udvikling og arbejde med den betydning, teknologien har for mange områder af vores dagligdag.

Vi lever i en tid, hvor teknologien udvikler sig hver eneste dag. Teknologien er en stor del vores daglige gøremål, lige fra vi står op og slukker alarmen på vores telefon, til vi møder på arbejde eller til undervisning med computeren under armen. Uanset hvor vi er, er teknologien næsten altid til stede som et essentielt hjælpemiddel.

Med et forløb til Teknologiens betydning for menneskers sundhed og levevilkår vil eleverne komme helt tæt på den teknologiske udvikling og arbejde med den betydning, teknologien har for mange områder af vores dagligdag.

Opgaverne i undervisningsforløbet

Alle undervisningsforløb inden for Teknologiens betydning for menneskers sundhed og levevilkår giver eleverne mulighed for at dykke ned i en blanding af undersøgende og kreative opgaver og problemstillinger. De vil have mulighed for at undersøge egenskaber og anvendelsesområder af forskellige teknologier, konstruere 3D-tegninger, og lave animationsfilm der reflekterer deres forståelse af området.

Elevernes udbytte ved at vælge vores forløb

Ved at vælge vores forløb inden for Teknologiens betydning for menneskers sundhed og levevilkår får eleverne en grundigere og udvidet forståelse af den teknologiske udvikling, de selv vokser op med. De får mulighed for at arbejde med den på både undersøgende og kreativ vis, og de vil reflektere over teknologiens betydning for dem – både nu og i fremtiden.

Kom nemt i gang med jeres fællesfaglige fokusområde

Med vores undervisningsforløb inden for Teknologiens betydning for menneskers sundhed og levevilkår får du opgaver, I kan arbejde med hjemme på skolen. Undervisningsmaterialet kan hentes under hvert undervisningsforløb.

Vores Tilbud

Kontakt

Kontakt