Kommunikationspakke til Science Day

#
Kommunikationspakken indeholder billeder, grafikker, plakater, logoer og tekster til fri afbenyttelse for arrangører, journalister og andre aktører omkring Science Day. Elementerne må kun benyttes i forbindelse med Science Day.

Download den fulde kommunikationspakke herunder eller enkelte elementer ved at scrolle længere ned på siden. Den fulde kommunikationspakke indeholder bl.a. logo og navnetræk, som I selv kan benytte i jeres grafiske kommunikation. Vær opmærksom på, at brug af logo på tryksager skal godkendes af Naturvidenskabernes Hus. Kontakt os meget gerne, hvis du har spørgmål – kontaktoplysninger nederst på siden.

Grafiske elementer

Her finder ud et udvalg af elementer fra kommunikationspakken, f.eks. grafikker til PowerPoints, jeres hjemmeside og sociale medier, og plakater, som I selv kan printe.

Tekster

Science Day er en oplagt anledning til kommunikation. Vi kommunikerer bredt om kampagnedagen, men det er jeres opgave at bringe jer selv på banen som arrangør. Vi har skrevet et udkast til en pressemeddelelse/nyhed til jeres hjemmeside og forslag til tekster på sociale medier. Brug teksterne eller dele af dem frit til sociale medier, nyheder, artikler og pressemeddelelser.

Vi ser gerne, at I sætter jeres arrangement ind i rammen for hele Science Day ved også at kommunikere den større fortælling – nemlig at I er med i en landsdækkende kampagnedag, som Naturvidenskabernes Hus står bag. For os er målet kommunikativt, at dagen som helhed og de enkelte arrangementer får så meget positiv presseopmærksomhed som muligt.

Presse

I har vide rammer til at kommunikere om jeres eget arrangement både før, under og efter Science Day. I må også gerne selv arbejde med den lokale og regionale presse og med relevante fag- og mediebrancher i forbindelse med jeres eget arrangement. Med en stærk fælles indsats, hvor I så vidt muligt supplerer med jeres egne kommunikationskanaler, kan vi nemlig skabe maksimal bevågenhed og dermed øget opmærksomhed og debat.

Tags

@Naturvidenskabernes Hus (LinkedIn)

@nvhus (Facebook og Twitter)

#SCIENCEDAY

Billeder

Billederne herunder er til fri afbenyttelse med kreditering af Naturvidenskabernes Hus, som har ophavsretten til billederne. Billederne er fra tidligere års Science Day. Klik på det enkelte billeder for at downloade i høj opløsning.

Samtykke

Som arrangør må I gerne uden skriftligt samtykke tage og offentliggøre harmløse billeder af eleverne i forbindelse med Science Day, hvis billederne bruges i forbindelse med omtale af Science Day på hjemmeside, presseomtale og sociale medier. Det er vigtigt, at I oplyser eleverne om det forinden, så de har mulighed for at gøre indsigelse. Brug denne vejledning til billeder i forbindelse med Science Day.

Kontakt

Kontakt