Sidste trin før medlemskab

Her kan du registrere en virksomhed som medlem af Naturvidenskabernes Hus – enten som interessemedlem, støttemedlem eller kernemedlem. Det gør du ved at udfylde formularen herunder. Du modtager en e-mail som bekræftelse på din registrering.

Et medlemskab kan tegnes på alle tidspunkter af året og fornyes automatisk ved årsskiftet. Medlemskabet kan på ethvert tidspunkt opsiges.

Har du brug for at se, hvilke fordele der er for jer som medlem, så læs mere om vores interessemedlemskab, støttemedlemskab eller kernemedlemskab. Her kan du også se, hvilke andre virksomheder som er medlemmer af Naturvidenskabernes Hus.

 

Forretningsbetingelser

Et medlemskab kan tegnes på alle tidspunkter af året og løber kalenderåret ud. Medlemskabet fornyes automatisk ved årsskiftet, medmindre det opsiges. Fakturering af medlemsgebyret sker i 1. kvartal. Virksomheden kan på ethvert tidspunkt opsige sit medlemskab. Ved manglende betaling ophører medlemskabet automatisk. Indbetalte medlemsgebyrer tilbagebetales ikke. Ved tilmelding giver virksomheden og Naturvidenskabernes Hus hinanden gensidig tilladelse til at bruge den anden parts logoer på hjemmesider/andre medier og i andet markedsføringsmateriale.

Ændringer i medlemskab eller kontaktoplysninger mv. bedes fremsendt til Naturvidenskabernes Hus på medlem@nvhus.dk.

Kontakt

Kontakt