Science Day hos Netcompany

Hos Netcompany anvender vi digitalisering til at hjælpe virksomheder og samfundet. Hvorfor er IT vigtigt? Hvordan arbejder vi i Netcompany med IT?

2. oktober 2024

10:00 - 14:00

Netcompany
Strandgade 3
1401 København

Pris

Gratis

Tilmeldingsfrist

1. september 2024

Fuldt booket

Til Science Day hos Netcompany vil I møde nogle af vores medarbejdere, som til dagligt arbejder med IT. Gennem vores workshop, der inkluderer digitale opgaver, får I en forsmag på dagligdagen som IT-konsulent i Netcompany, og hvordan vi udvikler digitale løsninger til samfundet. Vi vil også snakke om nogle af de uddannelser, der kan åbne op for jobs i IT-branchen. Vi glæder os til at se dig og dine elever.

Program

Velkommen til Netcompany
Karriereoplæg: Mød medarbejderne og få indblik i, hvad det vil sige at være IT konsulent og arbejde i Netcompany.
Rundvisning: Se vores kontor, og hvordan vi arbejder til dagligt. 
Frokost  
Pause 
Introduktion til workshop og arbejde med workshop 
Opsamling, evaluering og tak for i dag

Aktiviteter

Workshop

I vil igennem workshoppen få stillet en digital opgave, som giver indblik i, hvordan vi arbejder med IT i Netcompany. Her vil I udvikle en hjemmeside og prøve kræfter med kodning. I vil løbende kunne se jeres kodningsarbejde på hjemmesiden og teste det.

Vigtig information

  • Netcompany serverer frokost
  • Eleverne skal medbringe PC og lader

Forberedelse

Det kræver forberedelse hjemme på skolen at deltage i Science Day. Forberedelsen består af følgende aktiviteter:

  1. Kontakt Netcompany i god tid inden Science Day. Det er vigtigt, at I taler sammen inden besøget og afstemmer forventninger til hinanden og dagen, ligesom der kan være praktiske detaljer, som skal på plads. Du finder kontaktoplysningerne i den e-mail, som du modtog, da du tilmeldte klassen Science Day.
  2. Brug denne undervisningspakke som forberedelse til Science Day. Undervisningspakken indeholder øvelser og oplæg til diskussion på klassen. Afsæt to lektioner i uge 39 eller 40 – før Science Day. Undervisningspakken indeholder også podcastserien ‘Min vej’, hvor fire unge fortæller om deres veje og omveje til uddannelse og job. Inddrager du podcastserien, skal du afsætte mere end to lektioner.

I samarbejde med

Viden

Verdensmål

Undervisning

Science Day

Besøg en virksomhed, organisation eller uddannelsesinstitution til Science Day. Science Day inspirerer alle elever uanset køn, religion, etnicitet og kultur til en fremtid med naturvidenskab og teknologi.

Læs mere

Kontakt

Kontakt

Kontakt