Science Day hos Danmarks Tekniske Museum

Kom og mød seje spilprogrammører, der lever af at udvikle spil og design dit helt eget arkadespil med pixelart. Arrangementet kan kun bookes af skoler i Hillerød Kommune.

2. oktober 2024

10:00 - 14:00

Danmarks Tekniske Museum
Fabriksvej 25-27
3000 Helsingør

Pris

Gratis

Tilmeldingsfrist

1. september 2024

Til Science Day på Danmarks Tekniske Museum kan I besøge udstillingen GAMER og spille arkadespil fra jeres forældre var børn. I møder også seje spilprogrammører, der lever af at udvikle spil og I får mulighed for at designe jeres helt eget arkadespil med pixelart.

Bemærk: Arrangementet kan bookes af  folkeskoler i Hillerød kommune. Tilmeldingslink kommer direkte fra kommunen.

Vigtig information

  • Eleverne skal medbringe madpakke, drikke og varmt tøj (der er koldt i udstillingerne)

Forberedelse

Det kræver forberedelse hjemme på skolen at deltage i Science Day. Forberedelsen består af følgende aktiviteter:

  1. Kontakt Danmarks Tekniske Museum i god tid inden Science Day. Det er vigtigt, at I taler sammen inden besøget og afstemmer forventninger til hinanden og dagen, ligesom der kan være praktiske detaljer, som skal på plads. Du finder kontaktoplysningerne i den e-mail, som du modtog, da du tilmeldte klassen Science Day.
  2. Brug denne undervisningspakke til udskolingen eller denne til mellemtrinnet som forberedelse til Science Day. Undervisningspakken indeholder øvelser og oplæg til diskussion på klassen. Afsæt to lektioner i uge 39 eller 40 – før Science Day. Undervisningspakken indeholder også podcastserien ‘Min vej’, hvor fire unge fortæller om deres veje og omveje til uddannelse og job. Inddrager du podcastserien, skal du afsætte mere end to lektioner.

I samarbejde med

Viden

Verdensmål

Undervisning

Science Day

Besøg en virksomhed, organisation eller uddannelsesinstitution til Science Day. Science Day inspirerer alle elever uanset køn, religion, etnicitet og kultur til en fremtid med naturvidenskab og teknologi.

Læs mere

Kontakt

Kontakt

Kontakt