Et stort velkommen til Google i Jet-Net.dk

“Teknologi kan løse mange af de udfordringer, vi står over for i dag. Netop derfor skal vi inspirere den næste generation af ingeniører og forskere,” siger udviklingschef Kasper Lund.

Og han fortsætter: “Denne interesse er født i en tidlig alder, og det arbejde, Jet-Net.dk gør for at inspirere unge til at se en fremtid inden for STEM (Science, Technology, Engineering, and Mathematics), er virkelig inspirerende. Vi er stolte af at være en del af det.” 

“Vi er også meget stolte af at kunne byde Google velkommen i Jet-Net.dk med de nye muligheder, det giver for skoleelever at få endnu en stor teknologispiller foruden Microsoft ind i netværket,” siger direktør Nanna Seidelin, Naturvidenskabernes Hus.  Netværket tæller i dag mere end 80 virksomheder.

Andre nyheder

Kontakt

Kontakt

Forretningsbetingelser

Et medlemskab kan tegnes på alle tidspunkter af året og løber kalenderåret ud. Medlemskabet fornyes automatisk ved årsskiftet, medmindre det opsiges. Fakturering af medlemsgebyret sker i 1. kvartal. Virksomheden kan på ethvert tidspunkt opsige sit medlemskab. Ved manglende betaling ophører medlemskabet automatisk. Indbetalte medlemsgebyrer tilbagebetales ikke. Ved tilmelding giver virksomheden og Naturvidenskabernes Hus hinanden gensidig tilladelse til at bruge den anden parts logoer på hjemmesider/andre medier og i andet markedsføringsmateriale.  

Ændringer i medlemskab eller kontaktoplysninger mv. bedes fremsendt til Naturvidenskabernes Hus på kontakt@nvhus.dk (OBS ny e-mail: medlem@nvhus.dk).