To ministre bakker op til Girls’ Day in Science

Undervisningsminister Merete Risager og ligestillingsminister Karen Ellemann viste deres engagement i indsatsen for at gøre flere piger interesserede i naturvidenskaben.

Begge ministre producerede videohilsner målrettet pigerne på dagen.

Naturvidenskabernes Hus offentliggjorde begge ministervideoer på Facebook i dagene op til Girls’ Day in Science, hvor de skabte en del opmærksomhed.

Nanna Seidelin er stolt over den interesse to af regeringens ministre har vist:

”At både undervisnings- og ligestillingsministeren bruger tid og kæfter på videohilsener vidner om, at det er en sag, der betyder noget for dem. Men også at Girls’ Day in Science, og den indsats vi sammen med medlemmerne lægger for dagen, er respekteret på højt niveau,” siger hun.

Se Karen Ellemanns videohilsen her.

Se Merete Risagers videohilsen her.

Andre nyheder

Kontakt

Kontakt

Forretningsbetingelser

Et medlemskab kan tegnes på alle tidspunkter af året og løber kalenderåret ud. Medlemskabet fornyes automatisk ved årsskiftet, medmindre det opsiges. Fakturering af medlemsgebyret sker i 1. kvartal. Virksomheden kan på ethvert tidspunkt opsige sit medlemskab. Ved manglende betaling ophører medlemskabet automatisk. Indbetalte medlemsgebyrer tilbagebetales ikke. Ved tilmelding giver virksomheden og Naturvidenskabernes Hus hinanden gensidig tilladelse til at bruge den anden parts logoer på hjemmesider/andre medier og i andet markedsføringsmateriale.  

Ændringer i medlemskab eller kontaktoplysninger mv. bedes fremsendt til Naturvidenskabernes Hus på kontakt@nvhus.dk (OBS ny e-mail: medlem@nvhus.dk).