Smugkig på opgaverne til Naturfagsmaraton 19/20

Det her er Mette og Henrik, og det er dem, der igen i år laver nye opgaver til Naturfagsmaraton. Helt ekstraordinært giver de to opgave-magere her en forsmag på, hvad årets opgaver kommer til at omhandle!

Den fiktive provinsby Grønby har stadig en masse spændende dagligdagsudfordringer, som byen beder alle 5. og 6. klasseelever i Danmark om hjælp til at løse.

Hvordan kan fedt design og smarte signaler på byens skraldespande sikre, at der ikke ligger affald i Grønbys gader? Det skal eleverne blandt andet finde løsninger på, når de giver sig i kast med årets spritnye opgaver.

Eleverne inviteres også med ind på Grønbys laboratorium og maskinfabrik, og de kommer med byens ingeniører på arbejde, når de skal undersøge, hvordan lette materialer gøres super stærke!

Naturfagsmaraton er naturfag på en sjov, kreativ og praktisk måde, hvor eleverne undersøger, får ideer, planlægger, bygger og forbedrer deres opfindelser undervejs.

Kontakt

Andre nyheder

Kontakt

Kontakt

Forretningsbetingelser

Et medlemskab kan tegnes på alle tidspunkter af året og løber kalenderåret ud. Medlemskabet fornyes automatisk ved årsskiftet, medmindre det opsiges. Fakturering af medlemsgebyret sker i 1. kvartal. Virksomheden kan på ethvert tidspunkt opsige sit medlemskab. Ved manglende betaling ophører medlemskabet automatisk. Indbetalte medlemsgebyrer tilbagebetales ikke. Ved tilmelding giver virksomheden og Naturvidenskabernes Hus hinanden gensidig tilladelse til at bruge den anden parts logoer på hjemmesider/andre medier og i andet markedsføringsmateriale.  

Ændringer i medlemskab eller kontaktoplysninger mv. bedes fremsendt til Naturvidenskabernes Hus på kontakt@nvhus.dk (OBS ny e-mail: medlem@nvhus.dk).