Se billeder fra Naturvidenskabernes Hus 10års-jubilæum

Den 11. november 2019 fejrede Naturvidenskabernes Hus 10års-jubilæum. Se billederne fra det stemningsfulde jubilæum.
Jubilæumsfesten var også en velkomstfejring af den nye direktør i Naturvidenskabernes Hus, Anders Dahlstrup. Han takkede de mange fremmødte og sagde blandt andet, at husets mission om at arbejde med unge og deres uddannelsesvalg gav arbejdet som direktør stor mening for ham. “Det er de unge, der er visionen. Det giver mening for mig!”
Palle Damborg, formand for Fremstillingsindustrien: “Vi har støttet Naturvidenskabernes Hus gennem tiden, og det bliver vi ved med. I løfter en ekstremt vigtig opgave.”
Kim Skibsted, direktør for Poul Due Jensen Fonden, der også har støttet huset gennem tiden: “Tillykke til både Anders og Naturvidenskabernes Hus. I er et perfekt match.” Kim Skibsted fortalte også. at Poul Due Jensen Fonden fortsat vil støtte Naturvidenskabernes Hus.
Bestyrelsesformand for Naturvidenskabernes Hus, Harald Mikkelsen, bød alle gæsterne velkommen. Han beskrev blandt andet den rejse, som Naturvidenskabernes Hus har været på de sidste ti år.
Udviklingschef i Naturvidenskabernes Hus, Maiken Lykke Lolck, i samtale med Palle Damborg og Harald Mikkelsen.
Regionsrådsformand for Region Midtjylland, Anders Kühnau, lagde også vejen forbi Naturvidenskabernes Hus. Regionen har støttet Girls’ Day in Science gennem den Midtjyske Teknologipagt.
En del af gæsterne begyndte dagen med en rundvisning i huset. Ca. 7000 skoleelever besøger huset om året.
Gæsterne kunne opleve 50 elever fra Hadsten Skole fra Favrskov Kommune, der arbejdede med pumpeteknologi i et forløb tilrettelagt i samarbejde med Grundfos.
To af Naturvidenskabernes Hus’ grundlæggere. Søren Christian Sørensen og husets første direktør, Mai Louise Agerskov.

Andre nyheder

Kontakt

Kontakt

Forretningsbetingelser

Et medlemskab kan tegnes på alle tidspunkter af året og løber kalenderåret ud. Medlemskabet fornyes automatisk ved årsskiftet, medmindre det opsiges. Fakturering af medlemsgebyret sker i 1. kvartal. Virksomheden kan på ethvert tidspunkt opsige sit medlemskab. Ved manglende betaling ophører medlemskabet automatisk. Indbetalte medlemsgebyrer tilbagebetales ikke. Ved tilmelding giver virksomheden og Naturvidenskabernes Hus hinanden gensidig tilladelse til at bruge den anden parts logoer på hjemmesider/andre medier og i andet markedsføringsmateriale.  

Ændringer i medlemskab eller kontaktoplysninger mv. bedes fremsendt til Naturvidenskabernes Hus på kontakt@nvhus.dk (OBS ny e-mail: medlem@nvhus.dk).