(TEK)TANKEVIRKSOMHED: En branchespecifik indsats med skolevirksomhedssamarbejde

En kampagne med branchespecifikke opgaver, virksomhedsbesøg og rollemodeller, der foregår i størstedelen af landet.

TEKTANKEVIRKSOMHED er en kampagne med branchespecifikke opgaver, virksomhedsbesøg og rollemodeller, der foregår i størstedelen af landet. Kampagnen løber fra oktober til december.

Virksomhederne sætter (TEK)TANKER, om fremtidige uddannelses- og jobmuligheder, i gang hos eleverne, når skolens fag integreres i autentiske brancheopgaver – og for en dag bliver eleverne selv en del af virksomhedernes praksis.

SKOLE-VIRKSOMHEDSSAMARBEJDE DER GIVET ET INDBLIK I ERHVERVSLIVET

Elever i 7. – 9. klasse får et unikt indblik i hverdagen hos danske produktions- og fremstillingsvirksomheder, når virksomhederne åbner deres døre og byder eleverne indenfor. Forud for besøget hos virksomhederne arbejder eleverne med færdigudviklede branchespecifikke opgaver på skolen. Hos virksomhederne møder eleverne rollemodeller, i form af virksomhedernes medarbejdere, der fortæller om deres karrierevej, jobfunktion og daglige arbejdsopgaver. Eleverne skal også selv træde i arbejdstøjet, da de bliver stillet en opgave hos virksomhederne, som de skal løse, imens de er på virksomhedsbesøget.

EN SAMLET PAKKE – LEVERET DIREKTE TIL LÆREREN

Med (TEK)TANKEVIRKSOMHED får eleverne både praksisorienterede opgaver på skolen og et indblik i erhvervslivet, de møder rollemodeller og får selv fingrene dybt begravet i praksis. Derigennem oplever eleverne, hvilke spændende muligheder brancherne på sigt har at tilbyde dem.

Andre nyheder

Kontakt

Kontakt

Forretningsbetingelser

Et medlemskab kan tegnes på alle tidspunkter af året og løber kalenderåret ud. Medlemskabet fornyes automatisk ved årsskiftet, medmindre det opsiges. Fakturering af medlemsgebyret sker i 1. kvartal. Virksomheden kan på ethvert tidspunkt opsige sit medlemskab. Ved manglende betaling ophører medlemskabet automatisk. Indbetalte medlemsgebyrer tilbagebetales ikke. Ved tilmelding giver virksomheden og Naturvidenskabernes Hus hinanden gensidig tilladelse til at bruge den anden parts logoer på hjemmesider/andre medier og i andet markedsføringsmateriale.  

Ændringer i medlemskab eller kontaktoplysninger mv. bedes fremsendt til Naturvidenskabernes Hus på kontakt@nvhus.dk (OBS ny e-mail: medlem@nvhus.dk).