Nanna Seidelin stopper som direktør i Naturvidenskabernes Hus

Direktør Nanna Seidelin stopper efter næsten syv år i Naturvidenskabernes Hus.

Nanna Seidelin kom til Naturvidenskabernes Hus i 2012, og efter næsten syv år i direktørstolen i det runde hus i Bjerringbro er det nu slut. En beslutning uden dramatik som Nanna Seidelin, efter svære overvejelser, selv har truffet, fortæller hun.

”Jeg har været fantastisk glad for at være direktør i Naturvidenskabernes Hus. Det har været et kæmpe privilegium at bygge Naturvidenskabernes Hus op til det, det er i dag sammen med det dygtige team af medarbejdere. Jeg er meget stolt af det, som vi har udrettet sammen. Jeg har haft et godt samarbejde med en meget kompetent bestyrelse samt med alle de mange gode eksterne samarbejdspartnere, så det har været en rigtig svær beslutning. Naturvidenskabernes Hus er et rigtig godt sted, og jeg giver trygt stafetten videre,” siger Nanna Seidelin. 

Formand for bestyrelsen i Naturvidenskabernes Hus, Harald E. Mikkelsen, der også er rektor ved VIA University College, siger: 

”Jeg har haft et fremragende samarbejde med Nanna Seidelin. Jeg er ked af, at hun stopper – det er ikke mit ønske. Nanna har gjort det rigtig godt, og det går godt i Naturvidenskabernes Hus, så en spændende stilling er nu snart ledig til den rette kandidat,” siger han.

Nanna Seidelin fortsætter ikke umiddelbart i en ny stilling et andet sted, men skal i en periode læse ledelses- og organisationspsykologi på Aalborg Universitet. 

”Jeg tager nu en pause fra arbejdslivet, som jeg også vil bruge på at finde ud af, hvad mit næste projekt skal være,” siger hun.

Nanna Seidelin stopper med udgangen af marts, men vil være til rådighed indtil ny direktør er tiltrådt. Stillingsopslaget som direktør i Naturvidenskabernes Hus bliver offentliggjort efter drøftelser i bestyrelsen senere i februar.

Yderligere kommentarer:

Nanna Seidelin. Tlf. 29411133

Harald E. Mikkelsen. Tlf. 87551001

Andre nyheder

Kontakt

Kontakt

Forretningsbetingelser

Et medlemskab kan tegnes på alle tidspunkter af året og løber kalenderåret ud. Medlemskabet fornyes automatisk ved årsskiftet, medmindre det opsiges. Fakturering af medlemsgebyret sker i 1. kvartal. Virksomheden kan på ethvert tidspunkt opsige sit medlemskab. Ved manglende betaling ophører medlemskabet automatisk. Indbetalte medlemsgebyrer tilbagebetales ikke. Ved tilmelding giver virksomheden og Naturvidenskabernes Hus hinanden gensidig tilladelse til at bruge den anden parts logoer på hjemmesider/andre medier og i andet markedsføringsmateriale.  

Ændringer i medlemskab eller kontaktoplysninger mv. bedes fremsendt til Naturvidenskabernes Hus på kontakt@nvhus.dk (OBS ny e-mail: medlem@nvhus.dk).