Lærerkursus: Bliv klar til Unge Forskere i NVHUS

Unge Forskere er en forskningskonkurrence for elever fra 0.-10. klasse. Her får eleverne mulighed for at arbejde med den naturvidenskabelige arbejdsmetode.

Lærerkursus torsdag den 22. marts

På lærerkurset introduceres du både for alt det praktiske omkring Unge Forskere, og hvordan du bruger konkurrencen i den daglige undervisning. Når du går hjem, er du i stand til at gennemføre et Unge Forskere-forløb for hele klassen i skoleåret 2018/19.

Kurset udbydes af Astra og afholdes i Naturvidenskabernes Hus.

Læs meget mere og tilmeld dig her.

Andre nyheder

Kontakt

Kontakt

Forretningsbetingelser

Et medlemskab kan tegnes på alle tidspunkter af året og løber kalenderåret ud. Medlemskabet fornyes automatisk ved årsskiftet, medmindre det opsiges. Fakturering af medlemsgebyret sker i 1. kvartal. Virksomheden kan på ethvert tidspunkt opsige sit medlemskab. Ved manglende betaling ophører medlemskabet automatisk. Indbetalte medlemsgebyrer tilbagebetales ikke. Ved tilmelding giver virksomheden og Naturvidenskabernes Hus hinanden gensidig tilladelse til at bruge den anden parts logoer på hjemmesider/andre medier og i andet markedsføringsmateriale.  

Ændringer i medlemskab eller kontaktoplysninger mv. bedes fremsendt til Naturvidenskabernes Hus på kontakt@nvhus.dk (OBS ny e-mail: medlem@nvhus.dk).