Science Day hos Sukkertoppen Gymnasium 2. oktober

Hvordan kan vi blive klogere på naturen ved hjælp af teknologi, og hvorfor skal vi overhovedet det? Hos Sukkertoppen bliver I klogere på naturen ved hjælp af mikroskoper og elektroniske målere.

2. oktober 2024

09:00 - 14:00

Sukkertoppen Gymnasium
Carl Jacobsens Vej 25
2500 Valby

Pris

Gratis

Tilmeldingsfrist

1. september 2024

Fuldt booket

Hos Sukkertoppen vil I opleve, hvordan naturvidenskab og teknologi spiller sammen i hverdagen. Gennem workshops får I mulighed for at arbejde med at undersøge naturen ved brug af teknologi, f.eks. med brug af vores mikroskoper eller ved at opsamle data med elektroniske målere. Vi skal også snakke om, hvad en karrierevej inden for naturvidenskab og teknologi kan føre til.

Program

Fælles velkomst v. lærere og elever på Sukkertoppen
Hele dagen er der runder af workshops i biologi, kemi, fysik
Frokost
Workshops fortsat
Evaluering og tak for i dag

Aktiviteter

”Hvad er teknologi?” mød vores teknologi-elever

Workshops med fysik, kemi og biologi

Vigtig information

  • Sukkertoppen Gymnasium serverer frokost
  • Medbring mobil og penalhus

Forberedelse

Det kræver forberedelse hjemme på skolen at deltage i Science Day. Forberedelsen består af følgende aktiviteter:

  1. Kontakt Sukkertoppen i god tid inden Science Day. Det er vigtigt, at I taler sammen inden besøget og afstemmer forventninger til hinanden og dagen, ligesom der kan være praktiske detaljer, som skal på plads. Du finder kontaktoplysningerne i den e-mail, som du modtog, da du tilmeldte klassen Science Day.
  2. Brug denne undervisningspakke som forberedelse til Science Day. Undervisningspakken indeholder øvelser og oplæg til diskussion på klassen. Afsæt to lektioner i uge 39 eller 40 – før Science Day. Undervisningspakken indeholder også podcastserien ‘Min vej’, hvor fire unge fortæller om deres veje og omveje til uddannelse og job. Inddrager du podcastserien, skal du afsætte mere end to lektioner.
  3. Se denne film om Sukkertoppen med eleverne:

I samarbejde med

Viden

Verdensmål

Undervisning

Science Day

Besøg en virksomhed, organisation eller uddannelsesinstitution til Science Day. Science Day inspirerer alle elever uanset køn, religion, etnicitet og kultur til en fremtid med naturvidenskab og teknologi.

Læs mere

Kontakt

Kontakt

Kontakt