Science Day hos Københavns Mediegymnasium

Hvordan kan man kombinere design og kreativitet med IT og programmering? Kan I udvikle, designe og programmere jeres eget bevægelige digitale logo?

2. oktober 2024

09:00 - 14:00

Københavns Mediegymnasium
Julius Thomsens Gade 5
1974 Frederiksberg

Pris

Gratis

Tilmeldingsfrist

1. september 2024

Fuldt booket

Velkommen til en dag på Københavns Mediegymnasium, hvor vi udbyder HTX med studieretninger inden for kommunikationsteknologi, medier, it, design, programmering og digital udvikling – herunder game design. Gennem tværfaglige workshops får I en forsmag på, hvordan vi arbejder med idégenerering, produktudvikling, projektering, prototypeudvikling og programmering. På dagen skal I udvikle, designe og programmere jeres egne bevægelige digitale logoer. I kommer til at arbejde både analogt og digitalt med at få jeres idéer på papir og derefter digitaliseret. I vil opleve, hvordan I kan kombinere tegning og kreativitet med it og programmering, når I skal idéudvikle, designe, tegne og endelig programmere jeres personlige logoer.

Program

Fælles velkomst og introduktion til Københavns Mediegymnasium
Tværfaglig workshop i fagene: Teknologi, kommunikation, design, informatik og programmering
Frokost
Workshop fortsat
Evaluering og tak for i dag

Aktiviteter

Design og programmér dit eget digitale logo
Tværfaglig workshop i fagene: Teknologi, kommunikation, design, informatik og programmering

Vigtig information

  • Københavns Mediegymnasium serverer frokost

Forberedelse

Det kræver forberedelse hjemme på skolen at deltage i Science Day. Forberedelsen består af følgende aktiviteter:

  1. Kontakt Københavns Mediegymnasium i god tid inden Science Day. Det er vigtigt, at I taler sammen inden besøget og afstemmer forventninger til hinanden og dagen, ligesom der kan være praktiske detaljer, som skal på plads. Du finder kontaktoplysningerne i den e-mail, som du modtog, da du tilmeldte klassen Science Day.
  2. Brug denne undervisningspakke som forberedelse til Science Day. Undervisningspakken indeholder øvelser og oplæg til diskussion på klassen. Afsæt to lektioner i uge 39 eller 40 – før Science Day. Undervisningspakken indeholder også podcastserien ‘Min vej’, hvor fire unge fortæller om deres veje og omveje til uddannelse og job. Inddrager du podcastserien, skal du afsætte mere end to lektioner.
  3. Mød nogle af vores studerende i denne film

I samarbejde med

Viden

Verdensmål

Undervisning

Science Day

Besøg en virksomhed, organisation eller uddannelsesinstitution til Science Day. Science Day inspirerer alle elever uanset køn, religion, etnicitet og kultur til en fremtid med naturvidenskab og teknologi.

Læs mere

Kontakt

Kontakt

Kontakt