Information om Naturfagsmaraton og Coronavirus

Fra Naturvidenskabernes Hus’ side følger vi situationen med coronavirus nøje.

Opdateret 21. april

Fra Naturvidenskabernes Hus’ side følger vi situationen med coronavirus nøje. Vi er i tæt dialog med de kommuner, der efter planen skulle have afholdt Naturfagsmaraton i foråret.

Da alle skoler og uddannelsesinstitutioner i landet fortsat holder delvist lukket frem til 10. maj, vil Naturfagsmaraton ikke blive afviklet i perioden. Hvis det er muligt, vil vi gøre alt, hvad vi kan for at finde nye datoer for de aflyste konkurrencedage i Naturfagsmaraton. 

Kommunale naturfagskoordinatorer kan kontakte Laila Dixen, se herunder, så drøfter vi mulighederne med jer. 

Kontakt

Andre nyheder

Kontakt

Kontakt

Forretningsbetingelser

Et medlemskab kan tegnes på alle tidspunkter af året og løber kalenderåret ud. Medlemskabet fornyes automatisk ved årsskiftet, medmindre det opsiges. Fakturering af medlemsgebyret sker i 1. kvartal. Virksomheden kan på ethvert tidspunkt opsige sit medlemskab. Ved manglende betaling ophører medlemskabet automatisk. Indbetalte medlemsgebyrer tilbagebetales ikke. Ved tilmelding giver virksomheden og Naturvidenskabernes Hus hinanden gensidig tilladelse til at bruge den anden parts logoer på hjemmesider/andre medier og i andet markedsføringsmateriale.  

Ændringer i medlemskab eller kontaktoplysninger mv. bedes fremsendt til Naturvidenskabernes Hus på kontakt@nvhus.dk (OBS ny e-mail: medlem@nvhus.dk).