Haldor Topsøe er ny kernevirksomhed i Jet-Net.dk

Endnu en betydningsfuld virksomhed er med som kernemedlem i gruppen, der rummer navne som Danfoss, Microsoft, Novozymes, Coloplast og Grundfos.

 Kernemedlemmer er særlige ambassadører for Jet-Net.dk, som deltager i Erhvervspræsidium og Jet-Net.dk styregruppe, og på den måde er med til at sætte retningen for det fremtidige arbejde. Netværket har i dag mere end 85 virksomhedsmedlemmer.

Med Haldor Topsøe har Jet-Net.dk fået endnu en stor betydningsfuld virksomhed med i gruppen af kernemedlemmer, der i forvejen tæller prominente navne som Danfoss, Novozymes, Coloplast, Microsoft og Grundfos. Kernemedlemmer er særlige ambassadører for Jet-Net.dk, som deltager i Erhvervspræsidium og Jet-Net.dk styregruppe, og på den måde er med til at sætte retningen for det fremtidige arbejde. Netværket har i dag mere end 85 virksomhedsmedlemmer.

”For Haldor Topsøe er Jet-Net.dk en vigtig partner i bestræbelserne på at sikre vores kompetencer indenfor naturvidenskab i fremtiden. Jet-Net.dk har virkelig formået at sætte skolevirksomhedssamarbejde på dagsordenen, og vi ser frem til et endnu tættere samarbejde som kernemedlem, hvor vi sammen skal udvikle nye idéer og koncepter til inspiration for både de studerende, lærer og virksomhederne,” udtaler Ole Stahl, Employer Branding Specialist hos Haldor Topsøe.

”Haldor Topsøe har igennem en årrække lagt en stor indsats i skolevirksomhedssamarbejde og er årligt vært for flere hundrede elever. Deres spændende og lærerige programmer begejstrer både elever og lærere og er til stor inspiration for andre virksomheder i netværket. Vi er glade for og stolte over at kunne byde virksomheden velkommen som kernemedlem – og vi glæder os meget til et endnu tættere samarbejde,” siger direktør Nanna Seidelin, Naturvidenskabernes Hus.

Andre nyheder

Kontakt

Kontakt