Deltag i gratis lærerkursus om lys

Onsdag den 11. oktober kan du komme på et gratis inspirationskursus i NVHUS. Kurset omhandler lys, spektrallinjer og varmebølger.

LYSET ER TILBAGE I FOLKESKOLEN

Kom på et gratis inspirationskursus på Naturvidenskabernes Hus om lys, spektrallinjer og varmebølger.

INDHOLD

På kurset vil to færdige flip-learnings oplæg om lys og bølgelære, blive præsenteret. Flip-learning oplæggene bruges af eleverne til selvstudie før arbejde med forløbet.

Derudover vil vi lave forskellige hands-on forsøg.

GRATIS SPEKTRALANALYSEKAMERA

På kurset samler vi et spektralanalysekamera der skal bruges til forløbet. Det 3D printede kamera får I med hjem og kan efterfølgende bruge det i undervisningen. Kameraet virker sammen med kameraet i en smartphone og en gratis app.

På skolen, er der mulighed for selv at lave kameraer efterfølgende, enten ved hjælp af 3D print, eller foldet i karton. Til oplægget om varmebølger kan man låne infrarødt kamera på CFU.

Efter dette kursus er det muligt at lave mange timers hands-on undervisning for eleverne, som er meget prøverelevante. Forløbet passer ind i det fællesfaglige fokusområde ”Strålings indvirkning på levende organismers levevilkår”.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato:
11. oktober kl. 13.00 – 16.00

Målgruppe:    
Alle interesserede naturfagslærere

Kursussted:  
Naturvidenskabernes Hus
P. E. Eriksens Vej 1
8850 Bjerringbro

Medbring:
SmartPhone og evt. computer

Afvikler:      
Søren Lumbye

Tilmelding:  
gh@nvhus.dk Oplys venligst, navn, skole, e-mail og telefonnummer. Der er et begrænset antal pladser, og der fyldes op efter ”først til mølle” princippet.

Pris:            
Kurset er gratis og der er kaffe og kage i løbet af eftermiddagen.

Hent kursusbeskrivelsen i PDF-version her.

Andre nyheder

Kontakt

Kontakt

Forretningsbetingelser

Et medlemskab kan tegnes på alle tidspunkter af året og løber kalenderåret ud. Medlemskabet fornyes automatisk ved årsskiftet, medmindre det opsiges. Fakturering af medlemsgebyret sker i 1. kvartal. Virksomheden kan på ethvert tidspunkt opsige sit medlemskab. Ved manglende betaling ophører medlemskabet automatisk. Indbetalte medlemsgebyrer tilbagebetales ikke. Ved tilmelding giver virksomheden og Naturvidenskabernes Hus hinanden gensidig tilladelse til at bruge den anden parts logoer på hjemmesider/andre medier og i andet markedsføringsmateriale.  

Ændringer i medlemskab eller kontaktoplysninger mv. bedes fremsendt til Naturvidenskabernes Hus på kontakt@nvhus.dk (OBS ny e-mail: medlem@nvhus.dk).