Frivilligdag i NVHUS den 8. november 2017

Vil du hjælpe os med at inspirere endnu flere unge til en fremtid inden for naturvidenskab og teknologi? Så bliv frivillig i Naturvidenskabernes Hus.

Naturvidenskabernes Hus vil gerne give dig muligheden for at høre mere om, hvad du kan opleve som frivillig.

Derfor inviterer vi til et uforpligtende arrangement for alle interesserede, onsdag den 8. november kl. 9.30 – 11.30 i Naturvidenskabernes Hus.

Program:

Velkomst ved Frivilligkoordinator Søren Chr. Sørensen, Naturvidenskabernes Hus.

Hvad arbejder vi med i Naturvidenskabernes Hus?

  • Programchef Janus Halkier, Naturvidenskabernes Hus fortæller om husets vision og mission, og hvad der konkret foregår i huset.

En tur rundt i huset …

  • Vi besøger elever fra 6. Klasse, som arbejder med engineering. Måske er de i gang med at finde løsningen på, hvad fremtidens ambulance skal kunne!

Hvad laver man som frivillig i Naturvidenskabernes Hus?

  • Frivilligkoordinator Søren Chr. Sørensen giver eksempler på de opgaver frivillige har i huset.

Naturvidenskabernes Hus er vært ved en kop kaffe/te og et rundstykke med pålæg.

Tilmelding:
Send en mail til Søren Chr. Sørensen, scs@nvhus.dk

Læs mere
Se også vores flyer om at være frivillig hos os.
Eller læs mere om Naturvidenskabernes Hus og om at være frivillig her.

Andre nyheder

Kontakt

Kontakt

Forretningsbetingelser

Et medlemskab kan tegnes på alle tidspunkter af året og løber kalenderåret ud. Medlemskabet fornyes automatisk ved årsskiftet, medmindre det opsiges. Fakturering af medlemsgebyret sker i 1. kvartal. Virksomheden kan på ethvert tidspunkt opsige sit medlemskab. Ved manglende betaling ophører medlemskabet automatisk. Indbetalte medlemsgebyrer tilbagebetales ikke. Ved tilmelding giver virksomheden og Naturvidenskabernes Hus hinanden gensidig tilladelse til at bruge den anden parts logoer på hjemmesider/andre medier og i andet markedsføringsmateriale.  

Ændringer i medlemskab eller kontaktoplysninger mv. bedes fremsendt til Naturvidenskabernes Hus på kontakt@nvhus.dk (OBS ny e-mail: medlem@nvhus.dk).