Fernisering af nytænkende kunst i Naturvidenskabernes Hus

I Naturvidenskabernes Hus glæder vi os til at præsentere et nyt og spændende kunstprojekt med fernisering mandag den 12. februar kl. 10.30. Alle er velkomne. Naturvidenskabernes Hus vil være vært med en forfriskning.

Værkerne udfordrer beskueren i mødet mellem menneske og teknologi, og kunstneren Louise Sparre vil under ferniseringen fortælle om sine æstetiske refleksioner om værkerne og deres tilblivelse.

Kunstnerens intention med udsmykningen har været at skabe en stedspecifik udsmykning, med værker som relaterer til naturvidenskabernes forskellige grene. Louise Sparre ønsker, at udsmykningen kommer til at indgå som et led i læreprocesserne i huset.

Både elever, lærere og medarbejdere kan få inspiration eller opleve en anden vinkel på både kunsten og naturvidenskaben.

Kunsten er støttet af Statens Kunstfond og Otto Mønsteds Fond.

”Vi, i Statens Kunstfond, mener, at det er en original og spændende udsmykning, som Louise Sparre har beriget Naturvidenskabernes Hus med. Hun tager afsæt i sin egen krop som biologisk materiale, hvor nærbilleder af hudens overflade får os til at tænke på vores sansning og kontakt med omverden. Det er da altid en tanke værd,” siger Søren Taaning fra Statens Kunstfond.

”Vi er rigtig glade for kunstværkerne, som har tilført vores runde hus et helt nyt element, som vi tror på kan vække tanker hos vores mange besøgende elever og lærere. Vi er meget taknemlige over støtten fra Otto Mønsteds Fond og Statens Kunstfond, som har gjort det muligt at realisere kunstprojektet. Vi glæder os til at vise værkerne frem til alle interesserede,” siger Nanna Seidelin, direktør i Naturvidenskabernes Hus.

Kunstkonsulent for Statens Kunstfond, Thomas Wolsing, og administrerende direktør for Otto Mønsteds Fond, Nina Movin vil være til stede ved ferniseringen. Direktør i Naturvidenskabernes Hus, Nanna Seidelin, vil byde velkommen til alle gæster kl. 10.30.

Kunstneren Louise Sparre vil vise rundt og fortælle om de forskellige elementer.

Fernisering og Aktive Science-dage:

Naturvidenskabernes Hus. P.E. Eriksens Vej 1. 8850 Bjerringbro fra kl. 10.30.

Efter ferniseringen er det muligt at deltage i Aktive Science-dage, der er Naturvidenskabernes Hus’ spændende vinterferiearrangement. Læs mere på www.nvhus.dk

Andre nyheder

Kontakt

Kontakt

Forretningsbetingelser

Et medlemskab kan tegnes på alle tidspunkter af året og løber kalenderåret ud. Medlemskabet fornyes automatisk ved årsskiftet, medmindre det opsiges. Fakturering af medlemsgebyret sker i 1. kvartal. Virksomheden kan på ethvert tidspunkt opsige sit medlemskab. Ved manglende betaling ophører medlemskabet automatisk. Indbetalte medlemsgebyrer tilbagebetales ikke. Ved tilmelding giver virksomheden og Naturvidenskabernes Hus hinanden gensidig tilladelse til at bruge den anden parts logoer på hjemmesider/andre medier og i andet markedsføringsmateriale.  

Ændringer i medlemskab eller kontaktoplysninger mv. bedes fremsendt til Naturvidenskabernes Hus på kontakt@nvhus.dk (OBS ny e-mail: medlem@nvhus.dk).