Et nyt ansigt i Naturvidenskabernes Hus

Vi er glade for at byde Michael Frellesvig Boss velkommen i huset! Michael er uddannet cand.scient. i kemi, og han har over 10 års erfaring som gymnasielærer.

I 6,5 år har Michael været projektmedarbejder og talentambassadør i Science Talenter, hvor han bl.a. har været ophavsmand til innovationscamps med virksomheder og været ansvarlig for Sciencetalent College.

Tre dage om ugen er Michael at finde her i huset, og de to resterende dage arbejder Michael på Sjælland.

Andre nyheder

Kontakt

Kontakt

Forretningsbetingelser

Et medlemskab kan tegnes på alle tidspunkter af året og løber kalenderåret ud. Medlemskabet fornyes automatisk ved årsskiftet, medmindre det opsiges. Fakturering af medlemsgebyret sker i 1. kvartal. Virksomheden kan på ethvert tidspunkt opsige sit medlemskab. Ved manglende betaling ophører medlemskabet automatisk. Indbetalte medlemsgebyrer tilbagebetales ikke. Ved tilmelding giver virksomheden og Naturvidenskabernes Hus hinanden gensidig tilladelse til at bruge den anden parts logoer på hjemmesider/andre medier og i andet markedsføringsmateriale.  

Ændringer i medlemskab eller kontaktoplysninger mv. bedes fremsendt til Naturvidenskabernes Hus på kontakt@nvhus.dk (OBS ny e-mail: medlem@nvhus.dk).