Månen – sjove og spændende fakta om vores nærmeste nabo i solsystemet

Velkommen til Månebogen. Er du klar til at tage på en spændende rejse gennem rummet og udforske vores nærmeste nabo i solsystemet? Bogen er designet til førskolebørn.

Månebogen er lavet af Naturvidenskabernes Hus i samarbejde med Den Europæiske Rumorganisation ESA og ESERO Danmark. Bogen er designet til førskolebørn. 

Til dig der skal læse bogen

Velkommen til Månebogen. Er du klar til at tage dit barn med på en spændende rejse gennem Rummet og udforske vores nærmeste nabo i solsystemet? 

Månen er en utrolig fascinerende verden, og nu skal du og dit barn på en sjov og lærerig tur gennem dens hemmeligheder. Bogen vækker dit barns nysgerrighed og åbner op for en verden af naturvidenskab og eventyr. 

I bogen finder du en masse spændende fakta og sjove trivia om Månen. Hvor langt er der til Månen? Hvorfor ser den ud, som den gør? Hvad er der på overfladen? Hvordan ser det ud, når astronauter besøger den? Disse spørgsmål og mange flere svarer bogen på. Til hver fakta er der flotte illustrationer, som dit barn kan farvelægge og lave sine egne tegninger ud fra. 

Vi opfordrer til, at I læser bogen sammen, stiller spørgsmål og udforsker Månens fremmede og spændende verden. Det kan være en hyggelig og sjov måde at inspirere dit barn til at blive nysgerrig på naturvidenskabens forunderlige verden. 

Så tag dit barns hånd og lad os tage på en eventyrlig rejse til Månen. Vi håber, at I vil nyde denne bog lige så meget, som vi har nydt at lave den. Lad os sammen udforske Månen. 

God læsning – og rigtig god fornøjelse!

I samarbejde med

Kontakt

Kontakt

Kontakt