Udviklingskonsulent med undervisningserfaring og passion for rummet

Brænder du for udvikling af undervisning og for at inspirere unge til en fremtid med naturvidenskab og teknologi? Så er der her mulighed for at blive en del af Naturvidenskabernes Hus’ stærke udviklerteam.

Naturvidenskabernes Hus søger en udviklingskonsulent, der skal arbejde med udvikling af problembaserede undervisningsforløb med afsæt i danske virksomheder samt udvikling og afholdelse af lærerkurser. I år skal den danske astronaut Andreas Mogensen på sin anden rummission, og det er en unik anledning til at skabe interesse og begejstring blandt børn og unge for naturvidenskab og teknologi. I denne stilling bliver man en del af den indsats.

Om Naturvidenskabernes Hus

Naturvidenskabernes Hus er et nationalt center for skolevirksomhedssamarbejde. Vi tænder gnisten for de naturvidenskabelige og tekniske fag hos børn og unge i tæt samarbejde med virksomheder og undervisere i hele landet. Vi har siden 2009 udviklet og udbredt skolevirksomhedssamarbejde i både grundskolen og gymnasiet med afsæt i vores runde hus i Bjerringbro. Vi varetager desuden ESERO Denmark, der er det danske ressourcecenter for lærerkurser og undervisningsaktiviteter om rumfart, på kontrakt med den europæiske rumfartsorganisation ESA. Læs mere om os her på hjemmesiden og på esero.dk.

Om stillingen

Som udviklingskonsulent vil du indgå i forskellige projektteams, hvor I sammen planlægger, fordeler og løser opgaverne. Du vil primært arbejde med vores rum-relaterede projekter, men der vil også være opgaver knyttet til virksomheder inden for andre brancher. Du vil arbejde med udvikling af forløb og aktiviteter omhandlende fx satellitobservationer, klima og programmering.

Dine opgaver vil bl.a. være

 • Udvikling af undervisningsforløb fra idé til færdigt undervisningsmateriale.
 • Udvikling og afholdelse af kurser og workshops for grundskole- og gymnasielærere
 • Udvikling af events og aktiviteter for lærere og elever
 • Du vil have kontorplads i Naturvidenskabernes Hus og kan forvente 1-2 månedlige rejsedage til møder og aktiviteter rundt omkring i landet. Dit daglige samarbejde vil være med projektlederne, og du vil referere til udviklingschefen i Naturvidenskabernes Hus.

Om dig

 • Du har en naturvidenskabelig baggrund, gerne en BSc eller MSc
 • Du har gode didaktiske kompetencer og undervisningserfaring fra enten gymnasiet eller grundskolen
 • Du har interesse for og faglig indsigt i rumfart, klima og programmering
 • Du har erfaring med udvikling af undervisningsforløb
 • Du har stærke skriftlige kompetencer
 • Du trives med at holde kurser for lærere
 • Du trives i et teamsamarbejde, men er også målrettet og god til at løse opgaver selvstændigt

Vi tilbyder

Et arbejde i en organisation, hvor samarbejde, kvalitet og begejstring er de bærende værdier.

Med denne stilling får du mulighed for at gøre en forskel for at inspirere flere unge til at vælge en uddannelses- og karrierevej, der understøtter en bæredygtig fremtid. Du kommer til at arbejde sammen med 27 dygtige og dedikerede kolleger i et inspirerende hus, der emmer af begejstring for naturvidenskab og teknologi. Tre af dine kolleger har desuden kontor i København.

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer med kontorplads i Naturvidenskabernes Hus i Bjerringbro. Stillingen er tidsbegrænset til 31. dec. 2023 med mulighed for forlængelse. Der er udstrakt fleksibilitet og mulighed for to ugentlige hjemmearbejdsdage.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Maiken Lykke Lolck på tlf. 4058 4064.

Løn forhandles efter kvalifikationer, og stillingen ønskes besat pr. 1. august.

Ansøgning på max én side og CV sendes på mail til kontakt@nvhus.dk. Frist for ansøgning er mandag den 19. juni kl. 12. Samtaler afholdes 21. juni og 28. juni.

Kontakt

Andre nyheder

Kontakt

Kontakt