Stærk didaktiker til udvikling og indsatser for lærere og lærerstuderende

Brænder du for at udvikle naturfagsundervisningen i skolen og styrke samarbejdet mellem skoler og virksomheder? Vi søger lige nu en udviklingskonsulent.

Stillingen er besat! (opdateret 5. september 2023)

Brænder du for at udvikle naturfagsundervisningen i skolen og styrke samarbejdet mellem skoler og virksomheder? Kan du inspirere andre lærere og lærerstuderende med din egen passion for engagerende naturfagsundervisning? Naturvidenskabernes Hus søger en udviklingskonsulent til vores projekter målrettet grundskolen og læreruddannelserne. Du skal være med til at udvikle praksisnære undervisningsforløb med virksomhedssamarbejde, og du vil få ansvaret for vores samarbejde med læreruddannelserne, hvor vi bl.a. faciliterer inddragelse af virksomheder i undervisningen.

Om Naturvidenskabernes Hus

Naturvidenskabernes Hus er et nationalt center for skole-virksomhedssamarbejde. Vi tænder gnisten for de naturvidenskabelige og tekniske fag hos børn og unge i tæt samarbejde med virksomheder og undervisere i hele landet. Vi har siden 2009 udviklet og udbredt skole-virksomhedssamarbejde i både grundskolen og gymnasiet med afsæt i vores runde hus i Bjerringbro.

Om stillingen

Som udviklingskonsulent vil du indgå i forskellige projektteams, hvor vi sammen planlægger, fordeler og løser opgaverne. Du vil særligt komme til at arbejde med vores samarbejde med læreruddannelserne i hele landet, hvor du vil være tovholder og udvikler. Du vil desuden være med til at udvikle aktiviteter til fremme af praksisnær undervisning og skole-virksomhedssamarbejde.

Dine opgaver vil bl.a. være

  • Udvikling og koordinering af forløb med lærerstuderende om praksisnær naturfagsundervisning og skole-virksomhedssamarbejde
  • Undervisning af lærerstuderende og lærere
  • Udvikling af undervisningsforløb og -aktiviteter fx til Naturfagsmaraton

Du vil have kontorplads i Naturvidenskabernes Hus og kan forvente 2-4 månedlige rejsedage til møder og aktiviteter rundt omkring i landet. Dit daglige samarbejde vil være med projektlederne, og du vil referere til udviklingschefen i Naturvidenskabernes Hus.

Om dig

  • Du er en erfaren naturfagslærer med stærke didaktiske kompetencer
  • Du har gerne kendskab til læreruddannelsen og evt. netværk på professionshøjskolerne
  • Du har gerne taget videreuddannelse inden for pædagogik eller didaktik
  • Du brænder for praksisnær naturfagsundervisning
  • Du har gerne erfaring med at integrere virksomhedscases og -besøg i din undervisning
  • Du trives i et teamsamarbejde men er også målrettet og god til at løse opgaver selvstændigt

Vi tilbyder

Et arbejde i en organisation, hvor samarbejde, kvalitet og begejstring er de bærende værdier. Med denne stilling får du mulighed for at gøre en forskel for at udvikle skolen og inspirere flere unge til at vælge en uddannelses- og karrierevej, der understøtter en bæredygtig fremtid. Du kommer til at arbejde sammen med 27 dygtige og dedikerede kolleger i et inspirerende hus, der emmer af begejstring for naturvidenskab og teknologi. Tre af dine kolleger har desuden kontor i København. Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer med kontorplads i Naturvidenskabernes Hus i Bjerringbro. Der er udstrakt fleksibilitet og mulighed for to ugentlige hjemmearbejdsdage.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte udviklingschef Helle Kann.

Løn forhandles efter kvalifikationer, og stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Søg stillingen

Ansøgning på max én side og CV sendes på mail til kontakt@nvhus.dk. Send os din ansøgning snarest. Vi afholder samtaler løbende.

Kontakt

Andre nyheder

Kontakt

Kontakt