Praktikant til kommunikationsopgaver i efterårssemestret 2023

Mangler du en praktikplads spækket med spændende og udfordrende opgaver på dit næste semester? Har du lyst til at arbejde med web, SoMe og derudover få erfaring med en bred vifte af kommunikationsopgaver? Så er det nu, du skal slå til!

I Kommunikationsteamet i Naturvidenskabernes Hus søger vi lige nu en praktikant til efteråret 2023. Vi arbejder for at inspirere børn og unge til en naturvidenskabelig og teknologisk fremtid gennem samarbejde med bl.a. skoler, virksomheder og kommuner over hele landet.  

VIL DU HJÆLPE OS MED AT SKABE VÆRDIFULD KOMMUNIKATION I EN NONPROFITORGANISATION? 

Som praktikant hos os bliver du en vigtig del af teamet, som er ansvarlig for kommunikation, PR og markedsføring på alle platforme, herunder også det grafiske udtryk. 

Vi søger en praktikant, som kan hjælpe os med at formidle vores gode historier på tværs af kanaler. Du skriver flydende og korrekt, og så har du lyst til at arbejde med kommunikation, digital udvikling og sociale medier. 

Historierne bliver til i samarbejde med nøglepersoner i huset og eksterne samarbejdspartnere.
Historierne formidler du primært på vores hjemmeside og sociale medier, hvor vi har særlig fokus på LinkedIn, Facebook og Twitter, men der kan også forekomme opsøgende pressearbejde.

HVEM ER DU? 

Vi forestiller os, at du er i gang med relevant uddannelse på universitetet, erhvervsakademiet, en professionshøjskole eller lignende. Som person har du en naturlig interesse for kommunikation, og er nysgerrig på formidling af budskaber. Du er en proaktiv og ansvarsfuld holdspiller, der både har lyst til nye udfordringer, men som også selvstændigt kan varetage mere rutinemæssige arbejdsopgaver. Du er kreativ, kan omsætte idéer til handling og har struktur på din opgaveløsning.  

Du vil komme til at arbejde bredt med at finde, vinkle og formidle historier og budskaber på tværs af kanaler og til forskellige målgrupper. Du kan derudover få indflydelse på de områder, du kommer til at arbejde med, og som udgangspunkt få praktisk erfaring med nogle af følgende arbejdsopgaver: 
 

  • Online markedsføring, branding og sociale medier  
  • Udvikle, producere indhold til og drive vores digitale kanaler  
  • Idéudvikling, sparring på og eksekvering af kommunikationsopgaver  
  • Skrive pressemeddelelser og opsøgende pressearbejde 
  • Grafisk arbejde i InDesign, Photoshop og lettere videoproduktion  
  • Analysere digitale trends, brugeradfærd og målgrupper   
  • Google Analytics og SEO 

VI TILBYDER

4-6 måneders praktikperiode med opstart i august eller efter nærmere aftale. Praktikken vil som udgangspunkt være fuldtidsstilling på 37 timer om ugen, men deltid er også en mulighed. Der vil være stor fleksibilitet i forhold til studiet og mulighed for at arbejde hjemmefra flere dage ugentligt. Der går tog direkte fra Aarhus H til Bjerringbro.  

Vi kan ikke tilbyde løn, men vi ønsker at støtte op om din uddannelse og tilbyder mentorskab og gode udviklingsmuligheder under din praktik. Du bliver en del af vores kommunikationsteam, der understøtter vores direktør og alle husets projekter i deres eksterne kommunikation. Vi løser et tag-selv-bord af spændende kommunikationsopgaver, som du kan være med til at udvikle, skærpe og eksekvere. Vi sætter pris på vores faglige og personlige forskelligheder og støtter og supplerer hinanden.   

Du får 26 topengagerede kollegaer, som alle brænder for naturvidenskab og teknologi og for, hvordan vi gennem samarbejder mellem skoler, virksomheder og kommuner over hele landet begejstrer unge til en fremtid med naturvidenskab, teknologi, it og håndværk. 

OM ANSØGNINGEN

Send dit CV og en ansøgning på højst én A4-side til kontakt@nvhus.dk 

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kommunikationschef Sara Linderoth Bouchet på slb@nvhus.dk eller tlf. 21 38 80 90

Vi gennemgår ansøgningerne og indkalder til samtale løbende, så send din ansøgning til os snarest.  

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Kontakt

Andre nyheder

Kontakt

Kontakt