Projektleder med viden inden for naturvidenskab og teknologi

Som projektleder i NVHUS kan du være med til at skabe tro og drømme hos unge om, at de kan gøre en forskel med kompetencer inden for naturvidenskab og teknologi.

VÆR MED TIL AT UDVIKLE GYMNASIET

For at øge interessen fokuserer vi meget på at gøre fagene anvendelsesorienterede. For at styrke den agenda har vi især fokus på skolevirksomhedssamarbejde.

Konkret bliver dit arbejdsområde primært:

  • at facilitere samarbejder med mange gymnasier og virksomheder
  • at være med til at udvikle nye koncepter for skolevirksomhedssamarbejde i gymnasiet

Du kommer ikke dybt ned i fagligheden, men du hjælper lærere med konkrete projekter ved at tage kontakt til virksomheder, så virksomhedseksempler bliver en naturlig del af undervisningen. Således får du ansvar for forskellige samarbejder og projekter, hvor du styrer resurser, tidsplaner og mål.

Som projektleder er det vigtigt, at du er udadvendt og samarbejdsstærk, så du kan etablere samarbejder med og mellem gymnasier og virksomheder. Derfor er det også vigtigt, at du følger op, tager ansvar og trives med at arbejde selvstændigt – for det er dit drive, der driver værket, og dig, der skaber de synlige resultater.

Din arbejdsplads bliver i Bjerringbro, men du kommer rundt i landet, da du samarbejder med mange forskellige virksomheder og gymnasier.

NATURVIDENSKABERNES HUS I VÆKST

Vi er et non-profit udviklings- og besøgscenter, der er dybt funderet i samfundets behov for, at flere unge vælger en uddannelse inden for naturvidenskab og teknologi. Lige nu udvider vi aktiviteterne og ansætter nye medarbejdere. Vores vision er at inspirere næste generation, så mange flere vælger en uddannelse inden for området, blandt andet ved at bygge bro mellem uddannelse og erhvervsliv. Læs mere om os på www.nvhus.dk.

I Naturvidenskabernes Hus får du 20 engagerede kolleger, der er stolte af at gøre en reel forskel for skoler og virksomheder. Vores hverdag foregår i et enestående rundt hus, hvor vi har et åbent kontorlandskab med et godt arbejdsklima. Her får du en spændende og perspektivrig stilling med stor selvstændighed og indflydelse på eget arbejde.

SOLIDT KENDSKAB TIL GYMNASIET

  • Du har en uddannelse inden for naturvidenskab eller teknologi
  • Du har erfaring med undervisning i gymnasiet
  • Det er en fordel, hvis du kender til livet uden for gymnasiet, måske fordi du har erfaring som projektleder, fra erhvervslivet eller med at etablere skolevirksomhedssamarbejde

ER DU VORES NYE PROJEKTLEDER?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte programchef Jeppe Hust på tlf. 2970 0377. Løn forhandles efter kvalifikationer, og stillingen ønskes besat snarest.

Ansøgning sendes på mail til kontakt@nvhus.dk senest 15. august 2017 klokken 8.00. Ansættelsessamtaler afholdes den 21. august 2017.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Link til Jobindex

Andre nyheder

Kontakt

Kontakt