Jobopslag: Pilot og supporter til Naturfagsmaraton

Brænder du for Naturvidenskab – og kan du inspirere børn og unge? Så er det dig vi søger som pilot og supporter til Naturfagsmaraton.

BRÆNDER DU FOR NATURVIDENSKAB – OG KAN DU INSPIRERE BØRN OG UNGE?

Så er det dig vi søger som pilot og supporter til Naturfagsmaraton. Foruden opgaverne til Naturfagsmaraton skal du også løse andre opgaver i Naturvidenskabernes Hus. Stillingen er tidsbegrænset til 31. maj 2019.

Naturfagsmaraton er en landsdækkende konkurrence, hvor elever i 5. – 6. klasse løser spændende opgaver inden for naturvidenskab og teknik. I foråret 2019 afvikler vi 65 Naturfagsmaraton-konkurrencer landet over. På konkurrencedagene mødes skoleeleverne i sportshaller og dyster i deres spændende løsninger på naturvidenskabelige opgaver. Afviklingen af de 65 konkurrencedage gennemføres fra den 24. januar til den 24. maj 2019.

Arbejdsopgaver

Som pilot og supporter er dine arbejdsopgaver frem til nytår 2019 administrative og forefaldende opgaver, og indtil da er arbejdsstedet i Naturvidenskabernes Hus, Bjerringbro. Du deltager i mange opgaver i forbindelse med konkurrencedagene, herunder registrering, telefonsupport, udsendelse af invitationer og programmer samt kontakt til andre partnere i Naturfagsmaraton.

Vi forventer også, at du herudover er medarbejderen, der i samarbejde med dine kollegaer, ikke går af vejen for forefaldne opgaver lige fra klargøring af undervisningsforløb før elevbesøg til oprydning i undervisningslokaler, køkken m.v.

Fra den 24. januar til den 24. maj 2019 består arbejdet af praktiske forberedelser og afvikling af konkurrencedagene. Du skal på turné over hele landet i mange forskellige sportshaller sammen med et par kollegaer, og derfor må der forventes mange rejsedage.

Dine kvalifikationer:

 • Du brænder for naturvidenskab og for at inspirere andre
 • Du har mod på at styre og lede en konkurrencedag med op til 600 engagerede elever og lærere – naturligvis efter oplæring
 • Du trives godt i et tæt samarbejde med dine kolleger
 • Du har en god humor og et stort overblik – også i pressede situationer, når der travlt
 • Du har kørekort til personbil og er indstillet på meget køretid på tværs af landet
 • Du kan løse fysisk krævende opgaver

Vi tilbyder:

 • Ansættelse i en spændende organisation, der er med til at styrke børn og unges interesse for naturfag
 • Et arbejde, hvor du vil møde begejstrede og nysgerrige elever fra hele landet, og hvor deres høje humør og engagement vil fylde din hverdag
 • Et sjovt og anderledes arbejde, hvor du får erfaring med formidling til børn, praktisk organisering og samarbejdsevner
 • Gode arbejdsforhold og lønvilkår
 • Arbejdstiden vil variere fra uge til uge, men aftales inden opstart

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte projektleder Janus Halkier jha@nvhus.dk– eller læs mere om Naturfagsmaraton og Naturvidenskabernes Hus på vores hjemmeside

Send din ansøgning senest den 5. oktober på kontakt@nvhus.dk. Samtaler afholdes umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb. Tiltrædelse snarest muligt.

Andre nyheder

Kontakt

Kontakt

Forretningsbetingelser

Et medlemskab kan tegnes på alle tidspunkter af året og løber kalenderåret ud. Medlemskabet fornyes automatisk ved årsskiftet, medmindre det opsiges. Fakturering af medlemsgebyret sker i 1. kvartal. Virksomheden kan på ethvert tidspunkt opsige sit medlemskab. Ved manglende betaling ophører medlemskabet automatisk. Indbetalte medlemsgebyrer tilbagebetales ikke. Ved tilmelding giver virksomheden og Naturvidenskabernes Hus hinanden gensidig tilladelse til at bruge den anden parts logoer på hjemmesider/andre medier og i andet markedsføringsmateriale.  

Ændringer i medlemskab eller kontaktoplysninger mv. bedes fremsendt til Naturvidenskabernes Hus på kontakt@nvhus.dk (OBS ny e-mail: medlem@nvhus.dk).