helle

Helle Kann

Udviklingschef 

  • Strategisk udvikling og fundraising
  • Projektleder for Naturfagsmaraton
  • Ansvar for evaluering af indsatser

Helle er optaget af, hvordan vi effektivt og succesfuldt kan understøtte lærere i skole-virksomhedssamarbejde, så det bliver en naturlig del af den enkelte lærers årsplan og undervisning. Helle er nysgerrig og videbegærlig og har gennem sin fortid som lærer deltaget i en række forskellige udviklingsprojekter, bl.a. omkring teknologiforståelse.

Kontakt

Kontakt

Forretningsbetingelser

Et medlemskab kan tegnes på alle tidspunkter af året og løber kalenderåret ud. Medlemskabet fornyes automatisk ved årsskiftet, medmindre det opsiges. Fakturering af medlemsgebyret sker i 1. kvartal. Virksomheden kan på ethvert tidspunkt opsige sit medlemskab. Ved manglende betaling ophører medlemskabet automatisk. Indbetalte medlemsgebyrer tilbagebetales ikke. Ved tilmelding giver virksomheden og Naturvidenskabernes Hus hinanden gensidig tilladelse til at bruge den anden parts logoer på hjemmesider/andre medier og i andet markedsføringsmateriale.  

Ændringer i medlemskab eller kontaktoplysninger mv. bedes fremsendt til Naturvidenskabernes Hus på kontakt@nvhus.dk (OBS ny e-mail: medlem@nvhus.dk).