Som forbrugere i alle aldre vælter vi os næsten i goder og varer. Nye mobiltelefoner, bøger, moderigtigt tøj og ikke mindst fødevarer. Hver dag bliver der købt et væld af produkter, men produktionen af disse produkter er langt fra ensartet.
Hvor nogle fødevarer er produceret med fokus på at mindske forurening, er andre fødevarer fabriksproduceret med litervis af spildevand. T-shirts fra én forretning kan være syet under gode arbejdsvilkår, mens andre er produceret under risiko for sygdom og arbejdsskader.
Med et forløb til Produktion med bæredygtig udnyttelse af naturgrundlaget får eleverne en introduktion til, hvordan ny teknologi og øget bevidsthed om naturgrundlaget kan skabe mere produktion med fokus på bæredygtighed.
Kom nemt i gang med jeres fællesfaglige fokusområde
Undervisningsforløbet, der knytter sig til Produktion med bæredygtig udnyttelse af naturgrundlaget, kan arbejdes med på skolen, og vi hjælper også gerne med at arrangere et virksomhedsbesøg.
Find forløbet herunder.