Mere sundhed med virtual reality

Eleverne skal undersøge, hvordan virtuel reality-tekonologi kan give indblik i andres liv og udfordringer. Forløbet foregår i samarbejde med TakeawalkVR og tilbydes primært til gymnasier i Region Hovedstaden.

Hvordan kan Virtual Reality-teknologi give nye erfaringer eller øge livsglæden hos en bestemt målgruppe? Det skal du og dine gymnasieelever undersøge i dette forløb i samarbejde med TakeawalkVR.

TakeawalkVR udlåner udstyr, så I kan lave film, der kan ses med de medfølgende VR-briller. Udstyrets brugerflade gør det let at anvende i undervisningen, og TakeawalkVR sørger for, at udstyret virker på gymnasiet.

Forløbet kan starte med et besøg hos TakeawalkVR i Hellerup eller med besøg på gymnasiet. Her vil medarbejdere præsentere virksomheden, virksomhedscasen og VR-udstyret. Afslutningsvis skal eleverne præsentere deres projekter for medarbejdere fra TakeawalkVR, der vil give feedback. Ved afslutningen kan en modtagergruppe deltage. Afslutningen kan foregå på gymnasiet eller hos modtagergruppen. Casen er udviklet med design, men det er muligt at tilpasse arbejdet med VR-briller til andre fag, f.eks. psykologi eller teknologi.

Kernestof

Design

  • Analyse af design af fysiske omgivelser, når eleverne ud fra forskellige parametre skal udvælge de lokationer, som de vil bruge.
  • Arbejde med kommunikationsdesign, når eleverne skal designe selve brugeroplevelsen.

Karrierelæring

  • Eleverne opnår viden om og forståelse for fagenes rolle i videreuddannelse, erhverv og samfundsliv.
  • Eleverne reflekterer over deres egne muligheder og interesser i forhold til deres egen personlige udvikling samt fremtidig uddannelse og karriere.

Om samarbejdet

Forløbet er et samarbejde med en virksomhed. Samarbejdet foregår efter en model med syv faser, som alle er fleksible og kan tilpasses individuelle læreplaner og ønsker. Tidsrammen aftaler du sammen med virksomheden og Naturvidenskabernes Hus.

Læs mere: Model for samarbejde

Verdensmål

Klasse

Fag

Landsdel

Pris

Gratis

I samarbejde med

Send forespørgsel

Skriv til os, hvis du vil deltage i vores tilbud.

Kontakt

Mere til samme klassetrin

Andre forløb

Kontakt

Kontakt

Forretningsbetingelser

Et medlemskab kan tegnes på alle tidspunkter af året og løber kalenderåret ud. Medlemskabet fornyes automatisk ved årsskiftet, medmindre det opsiges. Fakturering af medlemsgebyret sker i 1. kvartal. Virksomheden kan på ethvert tidspunkt opsige sit medlemskab. Ved manglende betaling ophører medlemskabet automatisk. Indbetalte medlemsgebyrer tilbagebetales ikke. Ved tilmelding giver virksomheden og Naturvidenskabernes Hus hinanden gensidig tilladelse til at bruge den anden parts logoer på hjemmesider/andre medier og i andet markedsføringsmateriale.  

Ændringer i medlemskab eller kontaktoplysninger mv. bedes fremsendt til Naturvidenskabernes Hus på kontakt@nvhus.dk (OBS ny e-mail: medlem@nvhus.dk).