Fremtidens bil

Fremtidens Bil er et undervisningsforløb til elever i 7. til 10. klasse. Her skal eleverne gennem en række opgaver og et besøg på en virksomhed undersøge, hvilken biltype og finansiering der passer til deres families behov samt bilens klimapåvirkning.

En Formel 1-racer kan accelerere fra nul til 100 på under to sekunder. Det er hurtigere end et kampfly. Nye teknologier gør ikke kun racerbiler mere kraftfulde; de skubber også til grænserne for, hvad en familiebil kan i fremtiden.

Undervisningsmaterialet Fremtidens Bil består af seks opgaver foruden den obligatoriske opgave ‘Undersøg virksomheden’. I kan arbejde med en enkelt opgave eller dem alle i et undervisningsforløb f.eks. i tilknytning til det fællesfaglige fokusområde ‘Den enkeltes og samfundets udledning af stoffer’.

Besøg en virksomhed, mens I arbejder med opgaverne, og oplev, hvordan det inspirerer og styrker elevernes læring. Eleverne vil desuden blive klogere på mulighederne for uddannelse og karriere i branchen. Den eneste forudsætning for at besøge en virksomhed er, at I arbejder med den obligatoriske opgave ‘Undersøg virksomheden’ og mindst én anden opgave. Kontakt os, hvis du vil have hjælp til at finde en virksomhed.

Verdensmål

Klasse

Fag

Sted

Pris

Gratis

I samarbejde med

Viden

Fællesfaglige fokusområder

Kontakt

Andre forløb

Kontakt

Kontakt

Forretningsbetingelser

Et medlemskab kan tegnes på alle tidspunkter af året og løber kalenderåret ud. Medlemskabet fornyes automatisk ved årsskiftet, medmindre det opsiges. Fakturering af medlemsgebyret sker i 1. kvartal. Virksomheden kan på ethvert tidspunkt opsige sit medlemskab. Ved manglende betaling ophører medlemskabet automatisk. Indbetalte medlemsgebyrer tilbagebetales ikke. Ved tilmelding giver virksomheden og Naturvidenskabernes Hus hinanden gensidig tilladelse til at bruge den anden parts logoer på hjemmesider/andre medier og i andet markedsføringsmateriale.  

Ændringer i medlemskab eller kontaktoplysninger mv. bedes fremsendt til Naturvidenskabernes Hus på kontakt@nvhus.dk (OBS ny e-mail: medlem@nvhus.dk).