Fremtidens bil

Eleverne skal gennem en række opgaver og et besøg på en virksomhed undersøge, hvilken biltype og finansiering der passer til deres families behov samt bilens klimapåvirkning.

En Formel 1-racer kan accelerere fra nul til 100 på under to sekunder. Det er hurtigere end et kampfly. Nye teknologier gør ikke kun racerbiler mere kraftfulde; de skubber også til grænserne for, hvad en familiebil kan i fremtiden.

Undervisningsmaterialet Fremtidens Bil består af seks opgaver foruden den obligatoriske opgave ‘Undersøg virksomheden’. I kan arbejde med en enkelt opgave eller dem alle i et undervisningsforløb f.eks. i tilknytning til det fællesfaglige fokusområde ‘Den enkeltes og samfundets udledning af stoffer’.

Besøg en virksomhed, mens I arbejder med opgaverne, og oplev, hvordan det inspirerer og styrker elevernes læring. Eleverne vil desuden blive klogere på mulighederne for uddannelse og karriere i branchen. Den eneste forudsætning for at besøge en virksomhed er, at I arbejder med den obligatoriske opgave ‘Undersøg virksomheden’ og mindst én anden opgave. Kontakt os, hvis du vil have hjælp til at finde en virksomhed.

Verdensmål

Klasse

7. klasse, 8. klasse, 9. klasse, 10. klasse

Fag

Fysik/kemi, Matematik, Uddannelse og job, Geografi, Teknologiforståelse

Sted

Hos en virksomhed, På skolen

Pris

Gratis

I samarbejde med

Viden

Fællesfaglige fokusområder

Fællesfaglige fokusområder

Den enkelte og samfundets udledning af stoffer

Med vores forløb til det fællesfaglige fokusområde Den enkelte og samfundets udledning af stoffer vil eleverne komme tæt på den grønne problemstilling: Hvordan CO2-belastningen kan sænkes og en grønnere fremtid kan opnås.

Læs mere

Kontakt

Andre forløb

Kontakt

Kontakt